خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیکزاد: مزایای شغل سخت کارکنان زندان از سال ۱۴۰۰ پرداخت می‌شود

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 13 آذر 1399 - 20:13
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری مجلس، قانون تسری فوق‌العاده خاص کارکنان زندان‌های کشور برای پرداخت مزایای شغل‌های سخت و زیان‌آور کارکنان زندان، از سال آینده اجرایی می‌شود.
اردبيل،زندان،كاركنان،مركزي،قانون

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با پیگیری مجلس، قانون تسری فوق‌العاده خاص کارکنان زندان‌های کشور برای پرداخت مزایای شغل‌های سخت و زیان‌آور کارکنان زندان، از سال آینده اجرایی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، علی نیکزاد عصر امروز در حاشیه بازدید از زندان مرکزی اردبیل اظهار کرد: با پیگیری مجلس شورای اسلامی، قانون تسری فوق‌العاده خاص کارکنان زندان‌های کشور برای پرداخت مزایای شغل‌های سخت و زیان‌آور کارکنان زندان، از سال آینده اجرایی می‌شود.
وی افزود: با توجه به تصویب قانون تسری فوق‌العاده خاص کارکنان زندان‌های کشور در سال ۱۳۹۱، عدم اجرای این قانون قابل قبول نیست و باید از سال ۱۴۰۰ قانون مذکور اجرا شده و کارکنان زندان‌های سراسر کشور از مزایای شغل‌های سخت و زیان‌آور بهره‌مند شوند.
درخواست تسریع در اعطای زمین زندان مرکزی جدید اردبیل
سیدمجتبی حسینی، مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان اردبیل نیز بیان کرد: با بازدید امروز نایب رئیس مجلس از زندان مرکزی اردبیل، نشست بررسی مشکلات اداره کل زندان‌های استان اردبیل برگزار شد.
وی گفت: با توجه به قرارگیری زندان مرکزی فعلی اردبیل در بافت شهری، درخواست شد تا در اعطای زمینی که برای احداث زندان مرکزی جدید اردبیل پیش‌بینی شده است، تسریع شود.
حسینی تصریح کرد: همچنین درخواست پیگیری اختصاص زمین برای مسکن پرسنل زندان‌های استان اردبیل نیز به نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ارایه شد.