خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حدود ۲۸۰۰ نیروی جمهوری آذربایجان در جنگ قره‌باغ کشته شدند

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 13 آذر 1399 - 14:55
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که در جریان جنگ ۴۵ روزه قره‌باغ حدود ۲۸۰۰ نفر از نیروهای نظامی این کشور کشته شده‌اند.
آذربايجان،جمهوري،روز،نظامي،كوهستاني،ارمنستان

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان امروز (جمعه) در بیانیه‌ای کوتاه از ۲۷۸۳ کشته و بیش از ۱۰۰ مفقودالاثر از میان نیروهای نظامی این کشور در جریان جنگ ۴۵ روزه قره‌باغ خبر داد.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که از میان این کشته شدگان، شناسایی ۱۰۳ تن از آن‌ها با استفاده از تجزیه و تحلیل DNA در حال انجام است.
در ادامه این اعلامیه آمده است که اقدامات لازم برای شناسایی آنها و اطلاع خانواده‌هایشان در حال انجام است و در حال حاضر ۱۲۴۵ نفر از نیروها در درمانگاهها بستری هستند.
روز گذشته (پنجشنبه) نیز الهام علی‌اُف دهم نوامبر (۲۰ آبان) مصادف با روز امضای توافق سه جانبه سران جمهوری آذربایجان، روسیه و ارمنستان را به عنوان «روز پیروزی» نامگذاری کرد.
وی همچنین ۲۷ سپتامبر (ششم مهر) را که سبب آغاز درگیری‌های نظامی شدید جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه قره‌باغ کوهستانی شد، به عنوان «روز یادبود» شهدای جمهوری آذربایجان تعیین کرد.
درگیری‌های نظامی ۴۵روزه اخیر بر سر منطقه قره‌باغ کوهستانی، سرانجام در ۱۰ نوامبر (سه شنبه ۲۰ آبان) با میانجیگری روسیه و امضای توافق سه جانبه باکو، مسکو و ایروان پایان یافت.
انتهای پیام/ص