خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه محدودیت تردد خودروها در محورهای مازندران

فارس | برگزیده، استان‌ها | پنجشنبه، 13 آذر 1399 - 14:31
رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به بارش مقطعی برف در محورهای استان گفت: از آغاز اجرای طرح محدودیت تاکنون بیش از ۱۹هزار خودرو از محورهای استان برگشت داده شد.
محورهاي،مازندران،پليس،قدمي،خودروها،شمال

علیرضا قدمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: درحال حاضر آمد و شد خودروها در محورهای شمال عادی و روان است.
وی افزود: از لحاظ جوی نیز سطح محورهای مازندران شاهد بارش مقطعی برف در محورهای هراز و کندوان هستیم.
رئیس پلیس راه مازندران بیان کرد:طرح ممنوعیت تردد خودروها در محورهای شمال کماکان ادامه دارد.
این مسؤول تصریح کرد: از آغاز اجرای طرح یعنی یکم آذر ماه امسال تاکنون بیش از ۱۹هزار خودرو برگشت و بیش از ۱۰۰۰ هزار خودرو هم در محورهای مواصلاتی استان جریمه شدند.
قدمی خاطرنشان کرد: لازم است مردم از ترددهای غیرضروری در محورهای مازندران پرهیز کنند.
وی یادآور شد: احتمال ریزش و رانش در محورهای کوهستانی به ویژه در روزهای بارانی بیشتر می‌شود که لازم است همه رانندگان توجه به توصیه‌ها و هشدارها را جدی بگیرند.
رئیس پلیس راه مازندران در پایان گفت: مرکز کنترل پلیس راه با شماره تلفن‌های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴با پیش شماره ۰۱۱ در هر ساعتی از شبانه‌روز پاسخگوی شهروندان در ارتباط با آخرین وضعیت محورهای مازندران است.
انتهای پیام/۸۶۰۳۴/غ