خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشارکت ۳۰۰۰ گلستانی در طرح شهید سلیمانی

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 13 آذر 1399 - 13:13
مراسم افتتاحیه متمرکز طرح شهید سلیمانی در استان گلستان امروز با حضور استاندار، فرمانده سپاه نینوا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی در علی‌آباد کتول برگزار شد.
طرح،سليماني،شهيد،اجراي،نينوا،استاندار،گلستان،سپاه،ويروس،پزشكي

ایسنا/گلستان مراسم افتتاحیه متمرکز طرح شهید سلیمانی در استان گلستان امروز با حضور استاندار، فرمانده سپاه نینوا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی در علی‌آباد کتول برگزار شد.
اسمعیل مقصودلو، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه نینوا در این مراسم گفت: ابعاد آسیب زنندگی این ویروس نحس طی ۱۰ ماه گذشته حتی از جنگ تحمیلی ۸ ساله نیز گسترده‌تر بوده است.
چکیده طرح شهید سلیمانی بر مبنای این است که نگذاریم ویروس ما را مدیریت کند و اقداماتی را به کار بگیریم تا بحران توسط ما مدیریت شود.
وی تأکید کرد: قویت و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری‌های اجتماعی از جمله اهدافی است که باید در قالب طرح درست اجرایی شود
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه نینوا خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۵۲۸ تیم در سه عرصه مراقبتی، نظارتی و حمایتی در این طرح ساماندهی شده‌اند.
مقصودلو بیان کرد: افراد مسن و دارای بیماری زمینه‌ای، افراد مشکوک و کسانی که نتیجه تست آنان مثبت شده است تحت رصد و شناسایی تیم‌های نظارتی طرح شهید سلیمانی قرار خواهند گرفت تا زنجیره انتقال ویروس منقطع شود.
هادی حق‌شناس، استاندار گلستان نیز در این مراسم گفت: ملاک اصلی این طرح هر خانه یک پایگاه سلامت است و اگر در هر خانه افراد یک خانواده دستورالعمل‌ها را رعایت کنند این طرح تحقق پیدا خواهد کرد
وی خاطرنشان کرد: شرایط فعلی ما خیلی بهتر از اسفندماه سال گذشته است و امروز ما تقریباً کمتر از ۶۰۰ بیمار بستری داریم و کمتر از ۲۰ درصد تخت‌های ما اشغال شده است.
حق‌شناس گفت: اگر همه در اجرای طرح شهید سلیمانی همکاری‌های لازم داشته باشند، وضعیت شکننده استان به بهتر خواهد شد.
اساس این طرح، اجرای هوشمندانه است و باید تمامی مراحل اجرا را با دقت و جدیت پیشبرد تا غفلتی صورت نگیرد.
استاندار گلستان بیان کرد: نزدیک به ۳ هزار نفر در اجرای این طرح مشارکت دارند تا این بحران را مدیریت کنیم.
انتهای پیام