انجام بیش از ۳۶ هزار بازرسی از اصناف گیلان/ ۳۸۰ واحد پلمب شد
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 13 آذر 1399 - 11:12
رشت- جانشین رئیس ستاد مدیریت کرونا گیلان با اشاره به انجام بیش از ۳۶ هزار مورد بازرسی از اصناف در استان، گفت: ۳۸۲ واحد متخلف پلمب شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود قاسم نژاد صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به گذشته دو هفته از اجرای محدودیتهای جدید کرونایی، اظهار کرد: در این مدت ۳۶ هزار و ۹۴۱ مورد بازرسی از اصناف انجام شده است.
وی با بیان اینکه مردم و بسیاری از اصناف همکاری و مشارکت خوبی در اجرای این طرح با مجریان داشته اند، گفت: تعداد اندکی واحد صنفی نیز تخلف کردند که در مرحله اول تذکر، برای بار دوم اخطار و سپس پلمب شدند.
قاسم نژاد با اشاره به اینکه در همین راستا ۳۸۲ واحد متخلف نیز پلمب شدند، افزود: با توجه به قرمز بودن شرایط کرونایی در رشت، رودبار و دو شهر آستارا و تالش این محدودیتها احتمالاً در هفته آینده نیز تمدید خواهد شد.