خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم قزوین از فعالیت‌های نیروی انتظامی رضایت دارند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 اسفند 1397 - 14:39
قزوین- نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: با فعالیت‌های خوب انجام شده توسط پلیس، مردم استان قزوین از خدمات نیروی انتظامی رضایت قابل قبولی دارند.
انتظامي،فرمانده،نيروي،سردار،استان،محمدي،داوود،محمودي،فرمانده ...

به گزارش خبرنگار مهر روز سه شنبه در مراسمی با حضور سردار سلیمانی جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور، آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، زاهدی استاندار، داوود محمدی و بهمن طاهرخانی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، محمد قاسمی دادستان، سردار شاهرخی فرمانده سپاه و جمعی از مدیران و فرماندهان نظامی و انتظامی ضمن تقدیر از خدمات ۴۳ ماهه سردار محمودی فرمانده سابق.
سرهنگ مهدی حاجیان به عنوان فرمانده جدید انتظامی استان قزوین منصوب و معرفی شد.
داوود محمدی در این مراسم گفت: ماه رجب بهترین فرصت برای آماده شدن و ورود به رمضان است و امیدواریم از این فرصت برای خودسازی و عبادت بخوبی استفاده کنیم.
وی از سردار محمودی که در تقویت امنیت استان نقش خوبی داشتند تشکر کرد و گفت: با تعامل خوب نیروی انتظامی و تلاش مجموعه این نیرو توانستند فعالیت‌های ارزشمندی از خود بر جای بگذارند.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نیروی انتظامی شرح وظایف زیادی دارد و در مراجعات زیادی که به دفاتر نمایندگان انجام شده خوشبختانه معدل میزان رضایت مردم از این نیرو بالا و قابل قبول است.
وی گفت: فرمانده جدید نیروی انتظامی فردی تحصیل کرده و آشنا به استان است و می‌تواند موفق باشد.
محمدی یادآور شد: فرماندهان باید نقش تولید فکر و تزریق آن به جامعه را داشته باشند تا شاهد پویایی در فعالیت‌ها باشیم.
وی اظهار داشت: امیدواریم نیروی انتظامی هم در مسیر تحقق بیانیه مقام معظم رهبری در گام دوم حرکت کنند تا شاهد موفقیت بیشتر و جلاب رضایت مردم در این عرصه باشیم.