خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«پروانه و یوغ» از ۱۸ فروردین روی صحنه می‌رود

فارس | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 28 اسفند 1397 - 14:01
نمایش «پروانه و یوغ» درباره ونسان ونگوگ از ۱۸ فروردین اجرا می‌شود.
پروانه،نمايش،يوغ،قزل،فاطمه،حافظ،تالار

به گزارش باشگاه خبرگزاری فارس، نمایش «پروانه و یوغ» به نویسندگى محمد چرمشیر، کارگردانى جواد محمدپور و تهیه کنندگى کاوه حکیمی از ١٨ فروردین در تالار حافظ روى صحنه خواهد رفت.
نمایش پروانه و یوغ، دغدغه‌ها، ذهنیات،کابوس‌ها و رویاهای ونسان ونگوگ؛ نقاش شوریده هلندی، را در طول زندگى پر فراز و نشیبش دستمایه خود قرار داده است و سعی در به تصویر کشیدن آنها دارد.
حمید رحیمی، مرضیه موسوی، محسن قزل سوفلو، جلال محبی، فاطمه عباسی، مهیار قزل سوفلو، نگار سلحشور،آتوسا زرین پور، سپیده پروانه، حسام الدین سیادت، مهرداد امانی، فاطمه محمد امیری، امیر پاشا عبدی و دیبا سرخوش از جمله بازیگران این نمایش هستند.
این اثر نمایشى تا ١٨ اردیبهشت سال آینده، هر شب ساعت ٢١ در تالار حافظ به روى صحنه می‌رود.
علاقه مندان براى خرید اینترنتى بلیت مى‌توانند به سایت تیوال مراجعه کنند.
انتهای پیام./