خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیاست بودجه‌ای دولت برای مهار نقدینگی و تورم

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 12 آذر 1399 - 12:46
دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، به بانک مرکزی اجازه داده تا بدهی بانکها و موسسات اعتباری شامل خط اعتباری و اضافه برداشت را توثیق به اوراق مالی اسلامی منتشره دولت کند.
اعتباري،اوراق،اسلامي،توثيق،منتشره

به گزارش خبرنگار مهر، در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور پیش بینی شده به منظور اجرای سیاست پولی و مدیریت نرخ‌های سود و مهار بلندمدت نقدینگی، مهار تورم و در راستای اجرای عملیات بازار باز و اعطای اعتبار در قبال وثیقه، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بدهی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری شامل خط اعتباری و اضافه برداشت را توثیق به اوراق مالی اسلامی منتشره دولت می‌کند.
بدهی ایجاد شده بابت ساماندهی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری و خطوط تکلیفی با مصوبه شورای پول و اعتبار از شمول این بند مستثنی است.
سازمان بورس و اوراق بهادار مکلف به همکاری در توثیق اوراق مالی اسلامی منتشره دولت نزد بانک مرکزی است.