خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای عضو به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید

فارس | برگزیده، استان‌ها | سه شنبه، 11 آذر 1399 - 20:59
مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در این دانشگاه و نجات و ادامه زندگی ۶ بیمار نیازمند به عضو خبر داد.
مشهد،اعضاي،دانشگاه،اتحادي،پيوند،بيمارستان،پيوندي

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در این دانشگاه و نجات و ادامه زندگی ۶ بیمار نیازمند به عضو خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از وبدا، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در یک هزار و هفتمین(1007) عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی، علی‌اصغر اتحادی 59 ساله که از بیمارستان نهم دی تربت حیدریه به واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأیید مرگ مغزی و رضایت خانواده وی در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.
مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: کلیه‌های زنده‌یاد علی‌اصغر اتحادی در بیمارستان بوعلی سینا شیراز به آقای 67 ساله از اصفهان و آقای 53 ساله ساکن یاسوج که سال‌ها از نارسایی کلیه رنج می‌بردند و با دیالیز تحت درمان بودند به‌صورت رایگان اهدا و پیوند شد.
وی گفت: کبد مرحوم علی اصغر اتحادی در بیمارستان منتصریه به خانم 36 ساله ساکن مشهد پیوند شد و به بیمار زندگی دوباره بخشید.
خالقی اظهار کرد: همچنین قرنیه‌های زنده‌یاد علی‌اصغر اتحادی نیز جهت پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال شد.
مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین قسمتی از پوست مرحوم علی‌اصغر اتحادی به بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) جهت پیوند ارسال شد.
انتهای پیام/ 70051/ح