خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 06 اردیبهشت 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفاوت میان دیوارکشی با انواع بلوک

ایسنا | بازار | سه شنبه، 11 آذر 1399 - 15:59
در این متن سعی بر آن است تا تفاوت میان دیوارکشی با بلوک پیش ساخته بتونی با دیوارهای بتونی قالب ریزی شده مورد بررسی قرار گیرد.
بتوني،بلوك،بتن،ريخته،قرار،ديوارهاي،سازه،پايه،سيماني،ديوار،آب ...

در این متن سعی بر آن است تا تفاوت میان دیوارکشی با بلوک پیش ساخته بتونی با دیوارهای بتونی قالب ریزی شده مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، بنابراعلام مصالح بازار، امروز در این متن می خواهیم پاسخگوی سوالات بسیاری از سازندگان در زمینه تفاوت استفاده از بلوک سیمانی و دیوار بتنی باشیم و همچنین نگاهی به برخی از سوالات و ابهامات رایج در این موارد مصرف از قبیل: تفاوت بلوک بتونی با دیوارهای پایه بتونی ریخته شده در چیست؟
کدامیک بهتر است؟
کدام یک ازانواع سیستم های دیوار چینی غیرقابل نفوذ بودن در برابر آب را تضمین می کند؟
و ...
باشیم.
در ادامه مطلب در بخش مقالات سایت مصالح بازار همراه ما باشید.
برای خرید بلوک های سیمانی پوکه ای در تهران با قیمت مناسب اینجا کلیک کنید
حقیقت این است که هر دو مصالح ساختمانی، بلوک سیمانی و بتن ریخته شده، می توانند با اجرای صحیح، پی ریزی مناسبی را ایجاد نمایند.
اغلب اوقات سازندگان و پیمانکاران مبتدی و ناکارآمد نمی توانند به محدودیت های برخی از مصالح ساختمانی پی ببرند، و این درست زمانی اتفاق می افتد، که خرابی هایی در پی دیده می‌شود و از نگاه بسیاری از آنها، این یک اتفاق معمول است.
اولین چیزی که باید گفت، این است که بلوک بتونی از بتن ریخته شده ساخته شده است.
ترکیبات اصلی بلوک بتونی سیمان پرتلند، سنگ ریزه و شن و ماسه است.
اینها همان موادی هستند که می توانید در یک پی قالب ریزی شده از بتن ریخته پیدا کنید.
تنها تفاوت در اندازه سنگ ریزه مورد استفاده در هر مورد است.
معمولاً در یک بتن ریخته شده، سنگهای شن به اندازه قطر ۳/۴ اینچ را مشاهده خواهید کرد، این در حالی است که یک بلوک بتنی ممکن است سنگریزه ای بزرگتر از اندازه یک نخود نداشته باشد.
پی های بتونی ریخته شده از طریق میکسرهای حمل بتن بسیار غلیظ تر و جامد تر از ملات بتنی مورد استفاده در بلوک های سیمانی است، به همین خاطر برای پوشش دهی و نشست کامل بتن آماده در درزها نیاز به استفاده از دستگاه ویبراتور است.
بلوک های بتونی که برای ساخت پی استفاده می شود، توخالی هستند.
هنگامی که بلوک های بتونی روی هم قرار گرفته اند، می توانید از مرکز فونداسیون به پایین نگاه کنید.
بعد از قرار دادن بلوک های بتونی روی هم، می توان حفره ها را با یک ملات بر پایه سیمان یا بتن آماده شده که حاوی سنگ ریزه‌هایی به اندازه نخود است، پر کرد.
اگر سازنده این کار را انجام دهد، دیوارهای بلوک بتونی پر شده تقریباً با دیوارهای بتونی ریخته شده یکسان می شوند.
اما انجام این کار برای جلب رضایت مهندسین ناظر و مهندسان سازه کافی نیست.
زیرا درست است که بتن و موارد ساخته شده از بتن یا سیمان دارای مقاومت فشاری خارق العاده ای هستند، به طور میانگین هزار پوند در هر اینچ مربع، اما زمانی که بدون مسلح شدن از آنها در سازه استفاده شود، وقتی شما به آن فشار یا کشش وارد می کنید، همان ماده معمولاً فقط یک دهم استحکام را دارد.
خم شدن دیواره بتن ریخته شده یا بلوک بتونی باعث ایجاد تنش می شود.
پس از احداث سازه، خاک پر شده در پشت دیوار، به دیوار فشار آورده، و کشش ایجاد می کند.
همچنین خاک با کیفیت پایین سبب ایجاد تنش و فشار رو به پایین روی پی می‌شود، زیرا با ساخت سازه وزن روی پی بیشتر و بیشتر می شود.
که نتیجه همه این فشارها و تنش ها آسیب دیدن و خرابی پی را ایجاد می‌نماید.
شما می توانید برای جلوگیری از آسیب دیدن و خرابی پی، دیوارهای بتونی ریخته شده و بلوک های بتونی را با استفاده از فولاد تقویت کننده، تقویت کنید.
برای این منظور در هنگام اجرای فوندانسیون اغلب آرماتورهای فولادی افقی را می بینید که در قسمت های پایین و بالا دیواره های پی ریخته شده، قرار گرفته اند.
این فولاد اغلب دارای مقاومت کششی ۴۰۰۰۰ پوند بر هر اینچ مربع است و در صورت نشست پی، به جلوگیری از ترک های عمودی کمک می کند.
فولاد تقویت کننده عمودی نیز بسیار مهم است.
این فولاد را می توان در پی بتن ریخته شده و یا در بلوک بتونی که دارای حفره های توخالی که با دوغاب سیمان یا بتن شن نخودی پر شده است، قرار داد.
قطر آرماتورها تقویت کننده باید دو و نیم سانت باشد و این آرماتورها باید به پایه بتونی ریخته شده که پی بر آن قرار می‌گیرد، متصل شوند.
این آلماتورها باید هر ۶۰ سانت در مرکز دیوار قرار بگیرد.
در انتها باید گفت هیچ یک از سیستم های دیواری ضد آب نخواهد بود.
اگر یک زیرزمین خشک یا فضای خشک و بدون رطوبت می خواهید، باید بعد از ساخته شدن آنها، یک سیستم ضدآبکاری پایه را به قسمت بیرونی دیوارهای پایه بزنید.
علاوه بر این، یک سیستم تخلیه آب باید در پایه دیواره مجاور به پی قرار داشته باشد.
این کار به دلیل عدم جمع شدن آب در پی ساختمان انجام می‌شود.
آبی که از طریق خاک از سطح زمین به قسمت پشت پی می‌رسد، در صورت وجود ناودان هایی که در آنجا قرار گرفته اند به مسیر مورد نظر هدایت می‌شوند، در صورت ساخت سازه در یک زمین شیب دار، آب به راحتی به سمت بیرون تخلیه می شود، اگر سازه در یک سطح هموار ساخته شده باشد، این لوله ‌های تخلیه اغلب در یک گودال مخزن مانند تخلیه می شود.
برای خرید بلوک سیمانی با کیفیت به وب سایت زیر مراجعه بفرمایید.
https://masalehbazar.com
انتهای رپرتاژ آگهی