خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشمندان با کمک فناوری راه درمان جدیدی برای سرطان پیدا کردند

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | سه شنبه، 11 آذر 1399 - 09:02
دانشمندان توانستند با استفاده از هوش مصنوعی و شبیه‌ سازی پیوسته مراحل درمان سرطان، ویروسی جدید برای مقابله با تومورها طراحی کنند.
بدن،سرطان،مقابله،درماني،فناوري،سرطاني،كمك،آسيبي

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه یکی از راه‌های درمان سرطان و آهسته کردن سرعت رشد آن شیمی‌ درمانی است که از نوعی سم برای مقابله با بیماری استفاده می‌کند.
یکی از بزرگ‌ترین ایرادات این روش درمانی آن است که بسیاری از سلول‌های سالم و خوب بدن بیمار طی این مراحل از بین می‌روند و شیمی‌ درمانی معمولا عوارض جانبی بسیاری را به جا می‌گذارد.
به همین دلیل محققان مدت زیادی است که با کمک فناوری‌های جدید سعی دارند روش بهتری برای مقابله با سرطان پیدا کنند و این بیماری مرگبار را از بدن افراد مبتلا پاک کنند.
به تازگی محققان در حال توسعه نوعی ویروس هستند تا آن را به جنگ سلول‌های سرطانی بفرستند.
یکی از دلایلی که سرعت توسعه این علم کاهش پیدا کرده آن است که در هنگام تزریق ویروس‌های جدید به بدن برای مقابله با سرطان گلبول‌های سفید سعی می‌کنند تا با آن‌ها مبارزه کنند و این ویروس‌های مثبت را از بین ببرند.
با این وجود اخیرا خبر‌های خوبی مبنی بر کشف راه جدیدی برای مقابله با سرطان به دست رسانه‌ها رسیده است.
بیشتر بخوانید
جدیدترین راه درمان سرطان با کمک فناوری
بر اساس اطلاعات جدید تیم‌های تحقیقاتی Case Western Reverse و Emory توانسته‌اند با کمک هوش‌های مصنوعی و شبیه‌سازی پیاپی شرایط بدن ویروسی جدید طراحی کنند که بسیار مخفیانه‌تر به جنگ سلول‌های سرطانی می‌رود.
این ویروس‌ها به نحوی فعالیت می‌کنند که گلبول‌های سفید بدن متوجه حضور آن‌ها نمی‌شوند و در نتیجه به آن‌ها آسیبی وارد نمی‌کنند.
دانشمندان توانسته‌اند با شبیه‌سازی پیاپی این روش درمانی ویروس‌هایی را تولید کنند که آسیبی به سلول‌های سالم بدن نمی‌رساند و تنها به مقابله با تومورهای سرطانی می‌پردازد.
با وجود ساخت چنین ویروس‌هایی و دسترسی به فناوری لازم برای پرورش آن‌ها این فرآیند فعلا در مرحله ابتدایی قرار دارد در نتیجه زمان زیادی تا پیاده‌سازی نهایی آن باقی مانده‌ است.
انتظار می‌رود فناوری مورد نظر چند سال دیگر به بیمارستان‌های جهان به صورت رسمی راه پیدا کند.
انتهای پیام/