حرکت کاروان خودرویی در محکومیت ترور شهید فخریزاده
مشهد ـ حرکت نمادین کاروان خودرویی در محکومیت ترور شهید محسن فخری زاده به همت پایگاه های بسیج شهر مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسم نمادین حرکت کاروان خودرویی در محکومیت ترور شهید محسن فخری زاده که امروز در مشهد برگزار شد، مردم مشهد ابراز انزجار خود را از این حرکت مذبوحانه اعلام کردند.
مردم با خودروهای شخصی در حالی که پوسترهایی مزین به عکس رهبر انقلاب، شهیدسلیمانی و شهید فخری زاده، همراه با شعارهایی ضد عاملان این جنایت در دست داشتند، در سطح شهر حرکت کرده و این اقدام را محکوم کردند.
در حاشیه مراسم حسین نظری، فرمانده پایگاه مقاومت امام حسین (ع) در منطقه شهید مطهری مشهد، این حرکت را شیوهای نمادین در محکومیت ترور شهید فخری زاده دانست و افزود: با توجه به محدودیتهای کرونایی تصمیم بر این کار گرفتیم که با اطلاع رسانی خوب در فضای مجازی و همراهی برخی تشکلهای مردمی، استقبال نسبتاً خوبی از این مراسم شد.
وی با بیان اینکه آغاز این مراسم از ساعت ۱۴ و پایان آن ساعت ۱۶ بود، افزود: جهت ترافیک کمتر و همچنین پوشش رسانهای مناسبتر این ساعت از روز را انتخاب کردیم و این حرکت نمادین در سطح خیابانهای مهم شهر مشهد انجام خواهد شد.
در این مراسم، مردم خواستار برخورد با عاملین داخلی و خارجی این جنایت شدند.