خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه بارشی سودانی در اهواز چگونه بارید؟

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 10 آذر 1399 - 16:13
مدیرکل هواشناسی خوزستان وضعیت بارندگی در اهواز را تشریح کرد.
اهواز،ميليمتر،بارندگي،ايستگاه،شهر

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان وضعیت بارندگی در اهواز را تشریح کرد.
محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ورود سامانه بارشی سودانی به خورستان در روزهای گذشته اظهار کرد: سامانه بارشی از روز شنبه در اهواز حاکم شده است و با توجه به وقوع بارش‌های همرفتی و رگباری، بارندگی در نقطه به نقطه متفاوت بوده و مانند بارش‌های گسترده، در یک منطقه وسیع یکسان نیست.
وی افزود: بر اساس تصاویر رادار و ماهواره‌ای، در روزهای شنبه و یکشنبه ۷۰ تا ۷۵ میلیمتر بارندگی در مرکز شهر داشتیم اما در حاشیه شهر اهواز مانند زیتون و کوروش بارش کمتری ثبت شده و در ایستگاه فرودگاه ۵۲.۸ میلیمتر گزارش شده است.
سبزه‌زاری ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته نیز در ایستگاه فرودگاه در شمال اهواز ۱۲.۸ میلیمتر و در ایستگاه ام التمیر در جنوب اهواز ۱۲.۶ میلیمتر بارندگی گزارش شده است اما برآورد رادار هواشناسی از مرکز شهر اهواز ۳۰ تا ۳۵ میلیمتر بود.
انتهای پیام