خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیروزی انقلاب کشور را از وابستگی به ابرقدرتها نجات داد

مهر | استان‌ها | جمعه، 28 دی 1397 - 14:02
سنندج - امام جمعه سنندج با اشاره به دستاوردهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران، گفت: پیروزی انقلاب کشور را از وابستگی به ابرقدرت‌ها نجات داد.
خدايي،پيروزي،سنندج،ماموستا،اسلامي،انقلاب

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا عبدالرحمان خدایی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه سنندج که در مسجد جامع این شهر اقامه شد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران دستاوردهای بسیار زیادی را برای مردم و کشورمان به دنبال داشت و همچنان بعد از چهار دهه انقلاب اسلامی در مسیر پیشرفت و اقتدار بیشتری قرار گرفته است.
وی با اشاره به دستاوردهای متعدد انقلاب اسلامی برای ملت ایران، افزود: تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی کشور ما وابسته به ابرقدرت ها بود ولی با پیروزی انقلاب این وابستگی به صورت کامل قطع شده است.
امام جمعه سنندج ادامه داد: پیروزی انقلاب باعث شد تا بار دیگر هویت اسلامی و دینی به مردم کشورمان باز گردد و این مهم دستاورد های بیشمار دیگری را نیز برای ما به دنبال داشته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به وفات یکی از ماموستا های اهل سنت در سنندج، افزود: مرحوم ماموستا محمد کریم یوسفی از جمله چهره‌های درخشان در خدمت به آموزه‌های دینی و اسلامی در استان کردستان و منطقه بود.
ماموستا خدایی یادآور شد: احترام و اکرام علما و روحانیون از سوی مردم منطقه مالی تقدیر و خوشحالی این قشر از امیدواری مکه این روند همچنان ادامه داشته باشد.