خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شل بدلیل ایجاد آلودگی نفتی در نیجریه نیم میلیارد دلار جریمه شد

مهر | اقتصادی | دوشنبه، 10 آذر 1399 - 15:12
دادگاه عالی نیجریه اعتراض شرکت رویال داچ شل به رای دادگاه این کشور برای پرداخت غرامت ۴۶۷ میلیون دلاری بابت آلودگی نفتی‌ای که ۵ دهه پیش در این کشور ایجاد کرده بود را رد کرد.
دادگاه،شركت،شل،نفتي

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، دادگاه عالی نیجریه اعتراض شرکت رویال داچ شل به رأی دادگاه این کشور برای پرداخت غرامت ۴۶۷ میلیون دلاری بابت آلودگی نفتی‌ای که ۵ دهه پیش در این کشور ایجاد کرده بود را رد کرد.
طبق گزارش بلومبرگ و رسانه‌های محلی نیجریه، قضات دادگاه عالی، رأی قبلی این دادگاه را که اعلام کرده بود این شرکت چندملیتی نفتی باید برای ایجاد لکه‌های بزرگ آلودگی نفتی در منطقه اجاما و ابوبو در ایالت ریورز، جریمه بپردازد، تأیید کرد.
هیأت ۵ نفره قضات دادگاه عالی اعلام کرد تقاضای شرکت شل برای تجدید نظر در این پرونده فاقد شایستگی لازم است.
این پرونده مربوط به آلودگی نفتی‌ای است که در سال ۱۹۷۰ به علت فعالیت‌های شرکت رویال داچ شل در جلگه نیجر اتفاق افتاد.
این پرونده در سال ۲۰۰۱ به دادگاه کشیده شد و علت آن هم رسیدن آلودگی‌های نفتی به منابع آب منطقه اجاما و ابوبو و غیر قابل شرب شدن آب این مناطق برای ساکنان آن بود.