سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خانه «منصوری» ملایر نیازمند مرمت اضطراری است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 10 آذر 1399 - 13:59
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ملایر گفت: بام‌، ناودان‌ها و راه آب‌های خانه «منصوری» ملایر نیاز به عایق کاری، اصلاح و بازسازی و مرمت اضطراری دارند.
بنا،ملاير،منصوري،آثار،خانه،وراث،جليلي،اضطراري،مرمت

ایسنا/همدان رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ملایر گفت: بام‌، ناودان‌ها و راه آب‌های خانه «منصوری» ملایر نیاز به عایق کاری، اصلاح و بازسازی و مرمت اضطراری دارند.
ابراهیم جلیلی در گفت‌وگو با ایسنا، ادامه داد: ظاهر این بنا از آجر و باطن آن از خشت است و نفوذ آب از ناودان و پشت بام عاملی است که خشت‌ها خیس شوند و به بنا آسیب بزند و به ویژه بخش شمال غربی بنا فرو بریزد.
وی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۰ با شکایت و پیگیری وراث خانه منصوری و حکم دیوان عدالت اداری اثر مذکور از فهرست آثار ملی کشور خارج شده است و در حال حاضر ورثه و وکیل آن‌ها اجازه مرمت اضطراری را نمی‌دهند.
جلیلی با بیان اینکه این بنا اثر شاخصی است و نبابد از بین برود، مطرح کرد: امیدواریم با همکاری فرمانداری، شهرداری، مسکن و شهرسازی و وراث این بنا حفظ شود و یا بخش خصوصی آن را تملک کند و به رستوران یا اقامتگاه سنتی تبدیل شود.
به گزارش ایسنا، خانه تاریخی منصوری در بلوار پارک سیفیه، خیابان هاشمی‌نژاد در زمینی به مساحت تقریبی ۲۸۵۰ متر(عرصه) و ۴۰۰ مترمربع (زیربنا) در دوطبقه به صورت باغ و عمارت(ویلایی) واقع شده است که جزء آثار تاریخی- فرهنگی واجد ارزش شهرستان ملایر محسوب می شود.
طبقه همکف بنا به دوره قاجاریه و طبقه دوم به دوره پهلوی برمی‌گردد و در سال ۱۳۸۰ به شماره ۴۶۹۱ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
انتهای پیام