خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقتل شهید علم‌الهدی و یاران شهیدش؛ زیارتگاه عاشقان شهادت

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 28 اسفند 1397 - 10:45
مقتل شهید علم الهدی و یاران شهیدش این روزها زیارتگاه عاشقان و دلدادگانی است که شهدای هشت سال جنگ تحمیلی را الگوی خود قرار دادند.
هويزه،شهيد،مقتل،حماسه،شهداي،پاره،دي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، اینجا یادمان شهدای هویزه است که لاله‌های شکفته در آن نشان از خفتن یک رزمنده در آن‌جا است.
مقتل شهید، قیمتی‌تر از مدفن شهید است؛ چون آنجا خون شهید ریخته شده است.
اینجا مقتل الشهدای هویزه است.
خط خاتمه عملیات «نصر».
میدان نبرد تن با تانک آرپی‌جی‌زن‌های حماسه هویزه.
عصر 16 دی 59، صحرای با برکت هویزه، «همه جا کربلاست» را باور کرد.
عصر 16 دی، جای اسب‌ها با تانک‌ها عوض شده بود.
جای نعل‌ها را شِنهای سخت و سنگین گرفته بود تا حماسه آفرینان هویزه را پاره پاره از کربلای هویزه بر سفره اباعبدالله (ع) مهمان کند.
26 بهمن 1362 در این مقتل، پیکر پاک شهیدان سید محمد حسین علم الهدی، فرخ سلحشور، محسن غدیریان جمال دهش ور و دو شهید گمنام، 3 سال و یک ماه بعد از شهادت شان تفحص و شناسایی شد و با موافقت خانواده‌های صبور و با گذشت‌شان جهت خاکسپاری به زیارتگاه شهدای هویزه انتقال یافت.
انتهای پیام/ ز