خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری کلاهبرداران ۶ میلیاردی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 09 آذر 1399 - 20:07
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری ۲ کلاهبردار حرفه‌ای که به بهانه تسهیلات بانکی ۶ میلیارد ریال از متقاضی وام بانکی کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد.
شاكي،اداره،تهران،كلاهبردار،چهاردهم،كارآگاهان،پليسي،متهمان،مر ...

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ کارآگاه "جهانگیر تقی پور " در توضیح این خبر گفت: دهم آبانماه مرد میانسالی به دادسرای ناحیه ۶ تهران مراجعه و با ارائه شکایتی از دو مرد کلاهبردار که به بهانه پرداخت تسهیلات بانکی از وی ۶ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، اعلام شکایت کرد.
وی عنوان کرد: پرونده برای رسیدگی تخصصی با دستور بازپرس دادسرای ناحیه ۶ تهران برای رسیدگی تخصصی به اداره چهاردهم ارجاع و شاکی در اظهاراتش گفت، من بدلیل نیاز مالی و برای گرفتن وام بانکی در اواخر شهریور ماه به واسطه یکی از دوستانم با دو مرد بنام‌های فرخ ۵۰ ساله و حامد ۴۵ ساله آشنا شدم و این افراد مدعی بودند می‌تواند ۲۰ میلیارد ریال وام برایم از بانک مورد آشنا بگیرند و برای انجام این کار می‌بایست من آپارتمانی که در شمال شهر تهران را دارم به صورت صوری و وکالتی بنام آن‌ها منتقل کنم.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ توضیح داد: شاکی در ادامه گفت، با اعتمادی که به متهمان پیدا کرده بودم، وکالتنامه فروش آپارتمانم را به آن‌ها دادم و همچنین یک قولنامه به نام آنان تنظیم کردم.
این مقام انتظامی ابراز داشت: شاکی اظهار داشت، این افراد که مدعی بودند اینکار صوری است و هیچ مشکلی پیش نمی‌آید تا اینکه یک روز در آبانماه مستاجرم به من زنگ زد و گفت شما آپارتمان را فروخته اید؟
شخصی بعنوان مالک جدید مراجعه کرده است و می‌گوید ملک را خالی کنید!
بلافاصله به دفتر مورد معامله مراجعه کردم و دیدم خبری از فرخ و حامد نیست متوجه شدم آن‌ها کلاهبردار هستند و آپارتمان را به مبلغ ۶ میلیارد تومان فروخته و گریخته اند.
سرهنگ تقی پور با بیان اینکه کارآگاهان پس از شنیدن اظهارات شاکی با انجام اقدامات گسترده پلیسی و میدانی دریافتند کلاهبرداران به یکی از شهر‌های غربی کشور گریخته و در آنجا خود را مخفی کرده اند، اضافه کرد: با هماهنگی قضائی تیمی از کارآگاهان با اخذ نیابت قضائی به مخفگاه متهمان اعزام و موفق شدند چهارم آذرماه هر دو کلاهبردار را در مخفیگاهشان دستگیر و به اداره چهاردهم منتقل کردند.
وی با اشاره به اینکه در حین تحقیقات پلیسی پرونده مشابه دیگری نیز به این اداره ارجاع شد، افزود: هر دو متهم در تحقیقات تکمیلی به کلاهبرداری‌های انجام شده معترف و هر دو مال باخته متهمان پرونده را شناسایی کردند.
این مقام پلیسی تصریح کرد: هر دو متهم برای انجام تحقیقات تکمیلی و کشف سایر جرائم مشابه در اختیار کارآگاهان اداره چهاردهم قرار دارند.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/