فرهنگسازی؛ رکن اصلی مقابله با کرونا است
معاون درمان دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: باید در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم اطلاعرسانی و فرهنگسازی شود تا بتوانیم با ایمان قلبی و رعایت کردن مردم، زنجیره انتقال بیماری کرونا را قطع کنیم.

ایسنا/زنجان معاون درمان دانشگاه علومپزشکی استان زنجان گفت: باید در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مردم اطلاعرسانی و فرهنگسازی شود تا بتوانیم با ایمان قلبی و رعایت کردن مردم، زنجیره انتقال بیماری کرونا را قطع کنیم.
علیرضا آرمانیکیان ظهر امروز (۹ آذرماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه که بهصورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه طبق شواهد موجود با اعمال محدودیتهای کرونایی حدود ۷ روزی است که آمار ابتلا و بستری کرونایی در استان زنجان سیر مختصر نزولی داشته است، اظهار کرد: در موج سوم کرونا میانگین سنی مبتلایان به کرونا حدود ۱۰ الی ۱۲ سال پایینتر آمده است؛ بهطوریکه آمار ابتلا در بین جوانان بیشتر بود، ولی همچنان سنین بالا فوت میکنند.
وی با اشاره به وجود استرس در سالمندان و شنیدن اخبار و آمار کرونا برای آنان آسیب روانی بزرگی میزند، افزود: با توجه به کاهش دید و بازدیدهای خانوادگی، سالمندان دچار افسردگی شدهاند، زیرا فرزندان خود را نمیتوانند ببینند.
این مسئول با تاکید بر لزوم اطلاعرسانی و فرهنگسازی در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی در راستای پیشگیری از ابتلا به کرونا، تصریح کرد: ریشه همه فقرها در فرهنگ است.
وقتی فرهنگ یک جامعه به عنوان مادر همه فقرها درگیر باشد، فقر فرهنگی رخ میدهد و به دنبال آن فقر اقتصادی اتفاق میافتد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به طرح اجرای شهید قاسم سلیمانی، ادامه داد: با رعایت کردن بهتر و بیشتر پروتکلهای بهداشتی و تغییر رنگ وضعیت شهرستانها، مردم میتوانند به کار و فعالیت خود برسند و با ویروس کرونا نیز مقابله کنند.
آرمانیکیان با بیان اینکه نتایج محدودیتهای کرونایی در استان طی دو هفته آتی، کاملا مشخص خواهد شد و آمار بستریها کاهش خواهد یافت، خاطرنشان کرد: تعداد محدودی کیت سریع کرونا به استان رسیده و تعداد دیگری نیز تا پایان این هفته وارد استان خواهد شد تا در طرح شهید سلیمانی مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام