خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 07 اردیبهشت 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت ۷۰ درصدی از راهکارهای بهینه سازی کشت بافت گیاهی پایه گردو و انگور

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 09 آذر 1399 - 13:41
فراخوان حل نیاز تحقیقاتی در زمینه توسعه پروتکل بهینه کشت بافت گیاهی ارقام مختلف پایه‌های گردو و انگور با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش بنیان منتشر شد.
نوآوري،بهينه،بافت،صندوق،مجري،كشت،توسعه،پروتكل،بنيان

فراخوان حل نیاز تحقیقاتی در زمینه توسعه پروتکل بهینه کشت بافت گیاهی ارقام مختلف پایه‌های گردو و انگور با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش بنیان منتشر شد.
به گزارش ایسنا، گروه‌های پژوهشی و فناور توانمند برای ارائه راه‌حل‌های فناورانه در زمینه توسعه بهینه کشت بافت گیاهی ارقام مختلف پایه‌های گردو و انگور لازم است تا ۲۵ آذر ماه جاری پروپوزال خود را از طریق سایت صندوق نوآوری ثبت کنند.
صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور تقویت توان توسعه فناوری شرکت‌های دانش بنیان با رویکرد نوآوری باز و همکاری فناورانه، خدمت جدیدی را طراحی کرده است که از این طریق نیازهای تحقیقاتی و فناورانه شرکت‌های دانش بنیان و پس از آن گروه‌های پژوهشی و فناور توانمند برای اجرای طرح‌های تحقیقاتی و توسعه فناوری‌های مورد نیاز این شرکت‌ها را شناسایی می‌کند.
در صورت توافق پروپوزال دهنده منتخب (مجری تحقیق) و شرکت دانش بنیان (متقاضی تحقیق) قرارداد سه جانبه‌ای بین «صندوق نوآوری و شکوفایی»، «متقاضی» و «مجری» منعقد خواهد شد که صندوق نوآوری در قالب این قرارداد تا ۷۰ درصد از هزینه اجرای تحقیقات را به شکل بلاعوض به متقاضی پرداخت خواهد کرد.
این مبلغ به طور مرحله‌ای و متناسب با پیشرفت اجرای طرح در اختیار مجری قرار می‌گیرد.
هدف اصلی انجام این پروژه، توسعه پروتکل بهینه کشت بافت گیاهی ارقام مختلف پایه‌های گردو و انگور به منظور پرآوری، ریشه‌زایی و سازگاری گیاه ریشه دار با محیط طبیعی یا گلخانه است.
انتظار می‌رود که در فاز نخست این پروژه تحقیقاتی، تیم مجری تحقیق پس از تهیه بافت مادری، به پروتکل بهینه پرآوری قطعات بافت مادری در ظروف کشت دست یابد.
بر اساس اعلام صندوق نوآوری و شکوفایی، در فاز دوم پروژه، مجری با دستیابی به پروتکل بهینه، ریشه‌زایی در بافت گیاهی تکثیر شده را تحریک کرده و در نهایت، شرایط بهینه برای انتقال گیاه ریشه‌دار از ظروف کشت و استقرار در گلخانه را فراهم می‌کند.
انتهای پیام