خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجید جلالی سرمربی نساجی مازندران شد

مهر | ورزشی، استان‌ها | جمعه، 28 دی 1397 - 13:43
ساری - سرانجام پس از مدتها کش و قوس مجید جلالی به عنوان سرمربی تیم نساجی مازندران انتخاب شد.
مالكان،جلالي،نكونام،نساجي،تيم

به گزارش خبرنگار مهر، تیم نساجی مازندران پس از ۲۴ سال امسال به لیگ برتر رسید و جواد نکونام سرمربی فصل اول این تیم در لیگ برتر بوده است.
پس از استعفای جواد نکونام، مالکان تیم نساجی دوباره با وی برای نیم فصل دوم مذاکره کردند و سرانجام قرار شد دوباره نکونام بر سکوی تیم پرطرفدار نساجی بنشیند اما پس از گذشت ۲۴ ساعت نکونام دوباره انصراف دارد و اعلام کرد رفتن من از نساجی قطعی است.
تیم نساجی مازندران در روزهای گذشته با مربیان زیادی از جمله فیروز کریمی، مجید جلالی و غیره مذاکره کرد و سرانجام با جلالی به توافق رسید و قرار است معارفه جلالی به عنوان سرمربی تیم نساجی ساعت ۱۰ ئ ۳۰ دقیقه روز شنبه با حضور مالکان در استادیوم کارگران تهران محل تمرین این تیم برگزار شود.
همچنین حمید مطهری و رضا مرتضی زاده که در پیکان دستیار جلالی بودند وی را در تیم نساجی کمک خواهند کرد.