خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کربلا برف آمد+فیلم و عکس

فارس | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 09 آذر 1399 - 11:41
با بارش اولین برف پاییزی در کربلا، برخی زائران به حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) پناه آوردند و برخی دیگر در حالی که خیس شده بودند، به آسمان خیره و دعا می‌کردند.
حرم،كربلا،بارش،برف،حسين،امام،زوار

با بارش اولین برف پاییزی در کربلا، برخی زائران به حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) پناه آوردند و برخی دیگر در حالی که خیس شده بودند، به آسمان خیره و دعا می‌کردند.
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، این روزها که حسرت تشرف به حرم امام حسین (ع) در دل عاشقان و ‌مشتاقان زیارت موج می‌زند، مشاهده تصاویری از حرم به ویژه حضور زوار عراقی بدون اعمال محدودیت، آن‌هم در زمانی که کرونا در جهان هر روز قربانی می‌گیرد، دل‌ها را روانه صحن و سرای حرم ارباب می‌کند.
روز گذشته با وجود اینکه هنوز عراق مجوز تشرف زائران خارجی به این کشور را صادر نکرده، حرم امام حسین (ع) مملو از جمعیت شد و بارش برف در کربلا جمعی از خدام و زوار سیدالشهدا (ع) را متعجب کرد.
‌‌‌
‌با بارش رحمت الهی در کربلا، برخی زوار که در بین‌الحرمین بودند، خود را به حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) رساندند و برخی دیگر زیر بارش برف به آسمان خیره شده و به زیارت و نیایش پرداختند.
با تداوم بارش برف و باران در کربلا، زائرانی نیز با چتر به حرم مشرف می‌شدند و اولین برف پاییزی در کربلا را از زیر چتر نظاره‌گر می‌کردند.
در ادامه فیلمی از بارش برف در کربلا را که پس از مدتی به باران تبدیل شد، مشاهده می‌کنید:
انتهای پیام/