خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بومی‌سازی سیستم کنترل مشعل‌های کوره توسط محققان کشور

ایسنا | دانش و فناوری، اقتصادی | یکشنبه، 09 آذر 1399 - 10:54
سیستم کنترلی مشعل‌های کوره مطابق با استانداردهای روز دنیا از سوی یکی از شرکت‌های دانش بنیان طراحی و تولید شد.
شركت،محصول،طراحي،استانداردهاي،سيستم،صنعتي،دانش،توليد،كنترلي

سیستم کنترلی مشعل‌های کوره مطابق با استانداردهای روز دنیا از سوی یکی از شرکت‌های دانش بنیان طراحی و تولید شد.
به گزارش ایسنا، ایمان علی زاده عصار، مدیر عامل این شرکت دانش بنیان درباره تولید این سیستم، گفت: شرکت ما با توجه به مشکلات تحریم و عدم تامین این محصول فناورانه و اخلال در مشعل‌های کوره کارخانه گندله سازی، مهندسی معکوس آن را سال پیش آغاز کرد.
وی افزود: برد کنترلی این سیستم، طبق الگوریتم پیچیده دوازده‌گانه فرآیندهای ایمنی استانداردهای اروپایی طراحی شد و هم‌اکنون در کارخانه گندله‌سازی شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر در حال کار است.
علی زاده از ویژگی‌های این محصول را داشتن دو پردازنده مجزا با برنامه‌های منحصر به فرد، دقیق و تکرارپذیر، توانایی عملکرد درشرایط صنعتی و محیط‌هایی با دمای بالا و گرد و غبار زیاد دانست و اظهار کرد: قابلیت اتصال سنسور شناسایی شعله و سایر امکانات جانبی، عیب یابی خودکار و اعلام خرابی توسط برد و گارانتی معتبر و ارائه خدمات پس از فروش توسط شرکت از دیگر مزایای این محصول به شمار می‌رود.
وی خاطر نشان کرد: با دست‌یابی به دانش فنی طراحی این محصول، شرکت ما توانایی ساخت و تولید محصولات مشابه در صنایع مختلف مانند سیمان، شیشه و مس را دارد.
مجری طرح یادآور شد: در حال حاضر شرکت در سه حوزه قطعات و تجهیزات ماشین‌آلات سنگین، سیستم‌های اندازه‌گیری و ابزار دقیق و تجهیزات صنعتی در حال فعالیت است و دستاوردهایی در زمینه طراحی و ساخت محصولات پیشرفته مطابق با استانداردهای روز دنیا، به دست آورده است.
انتهای پیام