خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روند نزولی تعداد قربانیان کرونا در البرز/ فوت ۹ نفر طی ۲۴ ساعت

مهر | استان‌ها | شنبه، 08 آذر 1399 - 12:14
کرج - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به روند نزولی قربانیان کرونا گفت: ۹ بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته در البرز جان خود را از دست داده‌اند.
نفر،البرز،كرونا

محمد فتحی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در البرز اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد زیادی با علائم مشکوک به بیمارستان‌های استان مراجعه کردند که از این تعداد ۷۹ نفر بستری شدند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۴۲ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در بیمارستان‌های البرز بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۴۴۱ نفر بیمار قطعی کووید - ۱۹ هستند، همچنین طی این مدت ۹ بیمار کرونایی جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جانباختگان به ۲ هزار و ۲۷۸ نفر رسیده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز مجموع موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک در البرز از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز را ۲۶ هزار و ۱۳۲ نفر اعلام کرد و گفت: همچنین از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۲ هزار و ۹۹۹ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.