سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هنگ کنگ با «روز‌های بهتر» به اسکار ۲۰۲۱ می‌رود

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 08 آذر 1399 - 09:42
هنگ کنگ فیلم سینمایی «روز‌های بهتر» را برای رقابت در بخش بین المللی اسکار ۲۰۲۱ انتخاب کرده است.
فيلم،كنگ،هنگ،اسكار،اكران،بازيگر،كارگرداني

به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ورایتی، هنگ کنگ درام «روز‌های بهتر» را به عنوان نماینده خود در رقابت‌های بهترین فیلم سینمایی بین المللی اسکار ۲۰۲۱ انتخاب کرده است.
محصول مشترک چین و هنگ کنگ به کارگردانی درک تسانگ و با اقتباس از رمان «جوان و زیبا»، داستان دختری را روایت می‌کند که در مدرسه مورد آزار و اذیت قرار گرفته و درگیر قتلی می‌شود.
ژونگ دونگیو بازیگر این فیلم است که صحنه‌هایی از خشونت و زورگویی در آن دیده می‌شود.
این فیلم سینمایی پس از فشار مقامات سرزمین اصلی چین به کارگردان، از جشنواره فیلم برلین ۲۰۱۹ خارج شد و اکران آن نیز لغو و نهایتاً در اکتبر ۲۰۱۹ اکران شد و به طور غیر منتظره‌ای مورد استقبال قرار گرفت و ۲۲۰ میلیون دلار فروخت.
این فیلم در ادامه جوایز فیلم هنگ کنگ را گرفت؛ جوایزی شامل بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر زن.
هنگ کنگ منطقه ویژه‌ای است که طی ۳۰ سال گذشته فیلم‌هایی را به آکادمی اسکار ارسال کرده است.
فیلم «استاد بزرگ» در سال ۲۰۱۳ به لیست اولیه اسکار راه پیدا کرد، اما نامزد جایزه بهترین فیلم خارجی زبان نشد.
انتهای پیام/