خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لیگ برتر فوتبال انگلیس/ پیروزی دقایق پایانی نیوکاسل برابر کریستال پالاس

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 08 آذر 1399 - 01:42
هفته دهم مسابقات لیگ برتر فوتبال انگلیس با دیدار تیم‌های کریستال پالاس و نیوکاسل آغاز شد.
بازي،تيم،نيوكاسل،امتياز،گل

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در اولین دیدار از هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال انگلیس، تیم کریستال پالاس میزبان نیوکاسل بود که این بازی با نتیجه ۲- صفر به سود تیم مهمان به پایان رسید.
این دیدار تا دقیقه ۸۸ با تساوی بدون گل دنبال می شد که کالوم ویلسون گل اول نیوکاسل را به ثمر رساند و جوئلینتون در دقیقه ۸۹ گل دوم این تیم را زد تا تیم مهمان با سه امتیاز زمین بازی را ترک کند.
با این نتیجه کریستال پالاس با ۱۳ امتیاز از ۱۰ بازی در رتبه سیزدهم باقی ماند و نیوکاسل نیز با ۱۴ امتیاز از همین تعداد بازی به رتبه دهم صعود کرد.
رقابت‌های هفته دهم روز شنبه با برگزاری ۴ دیدار پیگیری خواهد شد.
در مهمترین بازی‌ها از ساعت ۱۶ برایتون میزبان لیورپول خواهد بود و از ساعت ۱۸:۳۰ منچسترسیتی در خانه به مصاف برنلی خواهد رفت.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/