خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیرکل فدراسیون فوتبال در تمرین تیم ملی جوانان شرکت کرد/ لزوم بهره مندی از فرصتهای پیشرو

فارس | ورزشی | جمعه، 07 آذر 1399 - 18:13
دبیرکل فدراسیون فوتبال عصر امروز در تمرین تیم ملى جوانان حضور یافت.<br/>
تيم،فدراسيون،موفقيت،جوانان،تلاش،بدانيد

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدى محمد نبى با حضور در جمع اعضاى تیم ملى جوانان ضمن آرزوى موفقیت براى این تیم گفت: خوشحالیم که اردوى آماده سازى با رعایت پروتکل هاى بهداشتى و با وجود محدودیت ها و مشکلات آغاز شده؛ در حالى که بسیارى از کشورها براى برگزارى اردو و انجام تمرینات دچار مشکل هستند.
وی افزود: درخشان و داوود مهابادى خوشبختانه پیشنهاد فدراسیون را پذیرفتند و مى توانیم از ظرفیت این دو استفاده کنیم.
بدون شک کادر فنى خوبى که شکل گرفته مى تواند به موفقیت برسد.
مسئله مهم این است که قدر چنین فرصتى را بدانید و با تمام وجود براى سربلندى ایران و خوشحالى مردم تلاش کنید.
دبیرکل فدراسیون فوتبال اضافه کرد: فدراسیون با تمام توان از این تیم و این جوانان شایسته حمایت مى کند.
با وجود محدودیت ها و مشکلات مختلف، هدف این است که از زمان باقیمانده به بهترین شکل استفاده کنیم.
اردوهاى تیم در تهران و خارج از تهران پیگیرى خواهد شد و با همکارى کمیته جوانان و تلاش هاى ماجدى سعى مى کنیم امکان برگزارى بازى هاى برون مرزى با حریفان مناسب را نیز در این فرصت فراهم کنیم.
نبی تصریح کرد: باید بدانید در موقعیت مهمى قرار دارید و به عنوان نمایندگان فوتبال ایران در یک رویداد مهم بین المللى حضور خواهید یافت.
امیدواریم مجموعه تلاش همه عوامل این تیم، فدراسیون و کمیته ها در نهایت منجر به رقم خوردن یک موفقیت ارزشمند در مسابقات پیش روى شود.
انتهای پیام/