سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تایید ترور محسن فخری زاده توسط سرویس‌های جاسوسی بیگانه

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 07 آذر 1399 - 17:30
یک منبع آگاه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر ترور محسن فخری زاده از دانشمندان رده بالای حوزه هسته‌ای و موشکی کشور را تایید کرد.
ترور،محسن،اعلام،فخري،شهادت،آگاه

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اعلام کرد؛
یک منبع آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن تایید خبر ترور محسن فخری زاده اظهار کرد: محسن فخری‌زاده صبح امروز در آب سرد ترور شده و به شهادت رسیده است.
وی افزود: خانواده این شهیده نیز مجروح شده اند.
این منبع آگاه تاکید کرد: شهید محسن فخری زاده مسئول نهاد سپند (فناوری‌های نوین دفاعی) بوده است.
گفتنی است، برخی منابع خبری اعلام کردند ساعاتی قبل یکی از دانشمندان رده بالای حوزه هسته‌ای و موشکی کشور در منطقه آبسرد دماوند ترور شد.
به گفته این منابع متاسفانه تلاش‌ها برای احیای این شخص به نتیجه نرسیده و این دانشمند به شهادت رسیده است.
این رسانه‌ها همچنین اعلام کرده بودند که دانشمند به شهادت رسیده محسن فخری زاده است که یکی از دانشمندان موثر و رده بالای حوزه تحقیقات علمی در کشور بوده است.
او تنها دانشمندی بود که نتانیاهو در یک برنامه از او نام برده بود و رسانه‌های اسرائیلی اعلام کرده بودند که نقشه ترور وی در یک بار سال‌های گذشته شکست خورده بود.
انتهای پیام/