خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت 11هزار مورد نقض آتش‌بس در یمن توسط عربستان

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 27 اسفند 1397 - 20:32
معاون وزیر خارجه یمن از ثبت یازده‌هزار مورد نقض آتش‌بس توسط ائتلاف متجاوز سعودی از ابتدای اجرای توافق سوئد تاکنون خبر داد.
يمن،صلح،سوئد،توافق،وزير،تجاوزهاي،تأكيد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روسیاالیوم، "حسین العزی" معاون وزیر خارجه یمن امروز دوشنبه گفت: ما هوادار صلح هستیم اما طرف مقابل به تجاوزهای خود ادامه می‌دهد.
وی تأکید کرد: «واشنگتن و لندن تبلیغات دروغینی را درباره طرفی که در اجرای توافق سوئد مانع‌تراشی می‌کند مدیریت می‌کنند».
العزی طی سخنانی در یک نشست خبری در صنعا درباره تازه‌ترین تحولات توافق سوئد گفت: «صلح به‌نفع ما است اما طرف مقابل به تجاوزهای خود ادامه می‌دهد.
ما عقب‌نشینی‌های زیادی در مذاکرات‌ها انجام دادیم».
العزی تأکید کرد که متجاوزان از زمان آغاز اجرای توافق سوئد تاکنون بیش از 11 هزار بار آتش‌بس را نقض کردند.
معاون وزیر خارجه یمن اظهار داشت: «ما شهدا و مجروحانی برای تحقق صلح تقدیم کردیم و این در حالی است که وزیر دروغگوی انگلیس مدعی است ما در روند صلح مانع ایجاد می‌کنیم».
عربستان سعودی از ششم فروردین 94 با تشکیل ائتلافی متجاوز از رژیم‌های مرتجع عربی، جنگی ویرانگر را علیه یمن با هدف تسلیم کردن مردم این کشور در برابر سیاست‌های خود و جلوگیری از تشکیل دولت مستقل و غیروابسته به خود آغاز کرده است که این حملات هیچ نتیجه‌ای به‌جز قربانی شدن میلیون‌ها انسان بیگناه و ویران شدن زیرساخت‌های حیاتی یمن نداشته است.
انتهای پیام/*