ارتباط رژیم غذایی گیاهی با افزایش خطر شکستگی استخوان
مهر
|
سلامت و پزشکی
|
جمعه، 07 آذر 1399 - 02:06
نتایج یک مطالعه نشان داده است که افراد گیاهخوار بیشتر از افرادی که گوشت را در رژیم غذایی خود قرار می دهند در معرض خطر شکستگی استخوان هستند.

خلاصه خبر
به طور خاص، گیاهخواران با ریسک بالاتر شکستگیهای لگن و پاها و همچنین سایر شکستگیهای اصلی محل مانند استخوان ترقوه، دندهها و مهرهها روبرو میشوند.
«تامی تانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آکسفورد، در این باره میگوید: «بزرگ ترین تفاوت در مورد شکستگی استخوان است بطوریکه این خطر در افراد گیاهخوار ۲.۳ برابر بیشتر از افراد گوشتخوار است.»
همچنین شاخص توده بدنی پایین هم با ریسک بیشتر شکستگی لگن مرتبط است.
«تامی تانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آکسفورد، در این باره میگوید: «بزرگ ترین تفاوت در مورد شکستگی استخوان است بطوریکه این خطر در افراد گیاهخوار ۲.۳ برابر بیشتر از افراد گوشتخوار است.»
همچنین شاخص توده بدنی پایین هم با ریسک بیشتر شکستگی لگن مرتبط است.