خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش مقاومت افراد چاق در مقابل کرونا

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 06 آذر 1399 - 22:42
یک متخصص تغذیه، گفت: مقاومت افراد چاق در مقابل کووید ۱۹ بسیار کاهش یافته و بیشتر شاهد ابتلای این افراد به کروناویروس هستیم.
وزن،چاق،بيماري،اضافه،كاهش

به گزارش مشرق، فرزاد شیدفر، با اشاره به اینکه چاقی عوارض زیادی برای مبتلایان به کووید ۱۹ دارد، اظهار کرد: بررسی‌های علمی و آماری نشان داده، افرادی که چاق هستند در مقایسه با افراد دارای وزن معمولی، شانس ابتلاء به کووید ۱۹ در آنها بسیار زیاد است.
وی افزود: با توجه به اینکه افراد دارای وزن معمولی، تغذیه سالم‌تری نسبت به افراد چاق و یا دارای اضافه وزن دارند به همین دلیل احتمال ابتلای این افراد به بیماری کووید ۱۹ کمتر است.
بیشتر بخوانید:
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه مقاومت افراد چاق و یا دارای اضافه وزن در مقابل این بیماری بسیار کاهش پیدا کرده است، گفت: افرادی که تغذیه مناسبی دارند و وزن آنها در مقایسه با قد، طبیعی است معمولاً کمتر به بیماری مبتلا می‌شوند.
شیدفر ادامه داد: معمولاً افراد چاق به خاطر پدیده اضافه وزن و چاقی شرایط التهابی در بدن آنها بیشتر است و احتمالاً سیستم آنتی اکسیدانی بدن می‌تواند بسیار ضعیف‌تر عمل کند؛ همچنین به خاطر بالا بودن التهاب در بدن افراد چاق، مقاومت این افراد در برابر بیماری و انواع ویروس‌ها کاهش پیدا می‌کند.
وی توضیح داد: افرادی که چاق هستند و یا اضافه وزن دارند حتماً باید در این دوران نسبت به کاهش وزن خود اقدام کنند چراکه با توجه به بحرانی بودن شرایط مقاومت آنها در برابر بیماری همچنان کاهش پیدا خواهد کرد.