خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکایت رژیم صهیونیستی از ایران به شورای امنیت

ایسنا | سیاسی | چهارشنبه، 05 آذر 1399 - 19:46
رژیم صهیونیستی در نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل خواستار اتخاذ اقداماتی علیه ایران شد.
ايران،سوريه،نامه،امنيت،شوراي

رژیم صهیونیستی در نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل خواستار اتخاذ اقداماتی علیه ایران شد.
به گزارش ایسنا به نقل از آر تی عربی، گلعا اردان نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در نامه ای به آنتونیو گوترش، دبیر کل این سازمان و ریاست شورای امنیت ضمن طرح ادعای تلاش ایران برای مستقر شدن در سوریه خواستار اتخاذ گامهایی علیه تهران شد.
تل آویو پیش از این مدعی شده بود که ایران در بلندی های جولان مین گذاری کرده است.
در بخشی از این نامه آمده است: نظام سوریه به ایران و نمایندگان آن اجازه می دهد که از خاک سوریه و تاسیسات و زیرساخت های نظامی آن استفاده کنند تا حضور نظامی خود در سوریه را تحکیم بخشند.
رژیم صهیونیستی در این نامه از شورای امنیت خواست که این اقدامات را محکوم کند و ایران و نمایندگان آن در سوریه به علاوه زیرساخت های نظامی ایران در این کشور به طور کامل باید خارج شوند.
در این نامه همچنین آمده است که اسرائیل از سازمان ملل می خواهد تحقیقات مفصلی در این رابطه انجام دهد و نتایج آن را به اعضای شورای امنیت ارائه دهد.
انتهای پیام