خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت ۱۰۰ درصد کادر شعب بانکی کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 05 آذر 1399 - 16:13
دبیر شورای هماهنگی بانک های استان کهگیلویه و بویراحمد از فعالیت ۱۰۰ درصد کادر شعب بانکی استان به عنوان نیروهای عملیاتی و ۵۰ درصد بخش اداری خبر داد.
بانك،استان،شعب،درصد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد دبیر شورای هماهنگی بانک های استان کهگیلویه و بویراحمد از فعالیت ۱۰۰ درصد کادر شعب بانکی استان به عنوان نیروهای عملیاتی و ۵۰ درصد بخش اداری خبر داد.
"منصور دانش آموز" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، افزود: شعب بانکی استان به عنوان نیروهای عملیاتی با ۱۰۰درصد کادر در حال فعالیت هستند و بخش های اداری نیز با ۵۰درصد فعالیت می کنند.
وی تصریح کرد: از ساعت ۷و ۳۰ دقیقه صبح تا ساعت ۱۳و ۳۰ دقیقه بعد از ظهر کارکنان بانک ها در شعب حضور دارند و مشتریان می توانند از ساعت ۸ تا ۱۳ به شعب مراجعه کنند.
دبیر شورای هماهنگی بانک های استان کهگیلویه و بویراحمد، عنوان کرد: با توجه به شرایط کرونایی به مردم استان توصیه می شود تا جایی که می توانند به بانک ها مراجعه نکنند چرا که اکثر کارهایی که مردم برای انجام آن ها به بانک مراجعه می کنند به صورت الکترونیکی قابل انجام هستند.
انتهای پیام