خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهمترین فناوری های سال آینده/ چالشهای فناوری در عصر کرونا

مهر | دانش و فناوری | چهارشنبه، 05 آذر 1399 - 14:41
نظرسنجی مدیران فناوری و اطلاعات شرکت ها نشان می دهد هوش مصنوعی، ۵G و اینترنت اشیا از مهمترین فناوری های سال آینده میلادی هستند.
درصد،فناوري،ميلادي،شركت،چالش،ارشد،تحقيق،سرعت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انجمن مهندسان برق و الکترونیک جهان، نتایج تحقیق IEEE میان مدیران ارشد اطلاعات و مدیران ارشد فناوری شرکت هایی در آمریکا، انگلیس، چین، هند و برزیل منتشر شده است.
این تحقیق درباره مهم ترین فناوری های ۲۰۲۱ میلادی، تاثیر کووید۱۹ بر سرعت همخوانی شرکت ها با فناوری ها انجام شده است.
مهمترین فناوری ها و چالش ها در ۲۰۲۱ میلادی
حدود یک سوم شرکت کنندگان در این تحقیق (۳۲درصد) معتقدند هوش مصنوعی مهمترین فناوری سال آینده میلادی خواهد بود.
در این میان ۲۰ درصد به فناوری ۵G و ۱۴ درصد به اینترنت اشیا در این زمینه اشاره کرده اند.
به اعتقاد مدیران ارشد اطلاعات و فناوری، بخش های تولید(۱۹ درصد پاسخگویان)، خدمات درمانی(۱۸ درصد) ، سرویس های مالی(۱۵ درصد) و آموزش(۱۳ درصد) صنایعی هستند که در ۲۰۲۱ میلادی تحت تاثیر فناوری های نوین قرار خواهند گرفت.
همزمان بیش از نصف این مدیران (۵۲ درصد) معتقدند مهمترین چالش در ۲۰۲۱ میلادی دست و پنجه نرم کردن با وجوه مختلف احیای کسب وکار پس از کووید۱۹ است.
در این میان ۲۲ درصد پاسخگویان معتقدند چالش اصلی ساختار دائم دورکاری و کار در دفاتر اداری است.
از سوی دیگر ۱۷ درصد به بازگشایی واحدها و بازگشت به کسب و کار و ۱۳ درصد مدیریت دورکاری دائم به عنوان مهمترین چالش های پس از کووید۱۹ اشاره کرده اند.
با این وجود ۱۱ درصد دیگر از شرکت کنندگان، تهدیدهای امنیت آنلاین برای کارمندان دورکار را بزرگترین چالش سال آینده میلادی عنوان کرده اند.
سرعت گسترش فناوری ها در بحبوحه شیوع کووید۱۹
در این میان ۵۵ درصد مدیران شرکت کننده در تحقیق معتقدند شیوع کووید۱۹ همخوانی با ابر رایانشی را سرعت بخشیده است.
۵۲ درصد نیز به سرعت همخوانی ۵G اشاره کرده اند.
اما ۵۱ درصد آنان سرعت همخوانی هوش مصنوعی و ماشین یادگیری را از پیامدهای شیوع کووید۱۹ می دانند.
در این تحقیق ۳۵۰ مدیر ارشد اطلاعات یا مدیر ارشد فناوری شرکت کرده اند.