خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین بدشانسی کی‌روش در کلمبیا

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 27 اسفند 1397 - 15:53
بازیکن تیم ملی فوتبال کلمبیا به خاطر مصدومیت نه تنها بازی تدارکاتی با ژاپن و کره جنوبی بلکه «کوپا آمه‌ریکا» را هم از دست داد.
تيم،كلمبيا،ملي،فرناندو

به گزارش مشرق، «خوان فرناندو کوئینترو» هافبک کلمبیایی تیم ریورپلاته در جریان بازی این تیم دچار مصدومیت شد.
طبق اعلام روزنامه «رکورد» پرتغال، بررسی‌های پزشکان نشان می‌دهد فرناندو به مدت ۶ ماه قادر به بازی کردن نیست و بنابراین نمی‌تواند تیم ملی کلمبیا را در بازی‌های تدارکاتی مقابل ژاپن و کره جنوبی و سپس کوپا آمه‌ریکا همراهی کند.
این بازیکن به تازگی از سوی کارلوس کی روش به تیم ملی فوتبال کلمبیا دعوت شده بود.
از سوی دیگر «داوید اوسپینا» دروازه بان کلمبیا هم دچار مصدمیت شده است و کی روش مجبور شده است به جای این دو بازیکن، «آلوارو مونترو» از دیپورتیوو تولیما و «یمی کارا» از اتلتیکو مینیرو را به تیم ملی کلمبیا دعوت کند.