خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگترین زلزله هفته در سومار/ ثبت ۵۱ زمین لرزه در کشور

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | جمعه، 28 دی 1397 - 12:30
زلزله‌ای به بزرگی ۴.۵ ریشتر در عمق ۱۱ کیلومتر، سومار در استان کرمانشاه را لرزاند که بزرگترین زلزله هفته بوده است.
دي،رخ،كيلومتر،استان،بزرگي،عمق،ريشتر

رخداد‌های لرزه‌ای در هفته گذشته؛
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان مرکز لرزه نگاری کشور، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زلزله‌های رخ داده در کشور را از ۲۲ تا ۲۷ دی ماه را به اطلاع می‌رسانیم، ۵۱ زلزله در این فاصله به ثبت رسیده است.
به گزارش خبرنگار، بر اساس داده‌های ثبت شده درکشور، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زلزله‌های رخ داده در کشور را از ۲۲ تا ۲۷ دی ماه را به اطلاع می‌رسانیم، ۵۱ زلزله در این فاصله به ثبت رسیده است.
جزئیات زلزله های هفته گذشته به این شرح است:
شنبه ۲۲ دی ماه
در فاریاب استان کرمان زلزله‌ای به بزرگی ۲.۵ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر رخ داده است، در سومار استان کرمانشاه زلزله‌ای به بزرگی ۳.۲ ریشتر در عمق ۱۱ کیلومتر گزارش شده است، زلزله دیگر این استان زلزله‌ای به بزرگی ۲.۷ ریشتر در عمق ۹ کیلومتر بوده است.
در نایبند استان خراسان جنوبی زلزله‌ای به بزرگی ۲.۵ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر به وقوع پیوسته است در گلیداغ استان گلستان زلزله‌ای به بزرگی ۲.۵ ریشتر در عمق ۶ کیلومتر گزارش شده است، در سفید سنگ استان خراسان رضوی زلزله‌ای به بزرگی ۲.۹ ریشتر در عمق ۸ کیلومتر رخ داده است، در بهاباد استان یزد زلزله‌ای به بزرگی ۲.۶ ریشتر در عمق ۹ کیلومتر به وقوع پیوسته است در سالمند استان خوزستان زلزله‌ای به بزرگی ۳.۲ ریشتر در عمق ۲۲ کیلومتر رخ داده است.
یک شنبه ۲۳دی ماه
در آلاشت استان مازندران زلزله‌ای به بزرگی ۲.۵ ریشتر در عمق ۱۶ کیلومتر رخ داده است، در بالاده استان فارس زلزله‌ای به بزرگی ۲.۷ ریشتر در عمق ۱۲ کیلومتر به وقوع پیوسته است، در نحبندان استان خراسان جنوبی زلزله‌ای به بزرگی ۲.۸ ریشتر در عمق ۵ کیلومتر ثبت شده است، در خاوران استان فارس زلزله‌ای به بزرگی ۲.۸ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر گزارش شده است، در سومار استان کرمانشاه زلزله‌ای به بزرگی ۳.۱ ریشتر در عمق ۱۱ کیلومتر رخ داده است.
دوشنبه ۲۴دی ماه
در مسجد‌سلیمان استان خوزستان زلزله‌ای به بزرگی ۲.۶ ریشتر در عمق ۸ کیلومتر به وقوع پیوسته است، در بم استان کرمان زلزله‌ای به بزرگی ۴.۴ ریشتر در عمق ۱۱ کیلومتر رخ داده است، در سلامی استان خراسان رضوی زلزله‌ای به بزرگی ۴ ریشتر در عمق ۸ کیلومتر به وقوع پیوسته است، در ساغند استان یزد زلزله‌ای به بزرگی ۲.۶ ریشتر در عمق ۱۶ کیلومتر ثبت شده است.
در فین استان هرمزگان زلزله‌ای به بزرگی ۳.۴ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر رخ داده است، در سومار استان کرمانشاه زلزله‌ای به بزرگی ۴.۵ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر گزارش شده است.
دوشنبه ۲۵ دی ماه
در آبدان استان بوشهر زلزله‌ای به بزرگی ۲.۹ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر رخ داده است، در قائن استان خراسان جنوبی زلزله‌ای به بزرگی ۲.۷ ریشتر در عمق ۱۲ کیلومتر رخ داده است، در گیلان غرب استان کرمانشاه زلزله‌ای به بزرگی ۴ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر به ثبت رسیده است، در سومار استان کرمانشاه زلزله‌ای به بزرگی ۴.۱ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر رخ داده است.
سه شنبه ۲۶ دی ماه
در راور استان کرمان زلزله‌ای به بزرگی ۲.۹ ریشتر در عمق ۱۶ کیلومتر ثبت شده است، در هجدک استان کرمان زلزله‌ای به بزرگی ۳.۵ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر رخ داده است، در قصر شیرین استان کرمانشاه زلزله‌ای به بزرگی ۳.۴ ریشتر در عمق ۱۱ کیومتر رخ داده است، در یزدانشهر استان کرمان زلزله‌ای به بزرگی ۲.۶ ریشتر در عمق ۷ کیلومتر گزارش شده است.
چهارشنبه ۲۷ دی ماه
پنج شنبه ۲۷ دی ماه در لار استان فارس زلزله‌ای به بزرگی ۳.۲ ریشتر در عمق ۱۱ کیلومتر رخ داده است.
در تازه آباد استان کرمانشاه زلزله‌ای به بزرگی ۳.۳ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر رخ داده است؛ در عشق آباد استان خراسان رضوی زلزله‌ای به بزرگی ۲.۷ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر گزارش شده است، در سلیوانه استان آذربایجان غربی زلزله‌ای به بزرگی ۲.۹ ریشتر در عمق ۱۰ کیلومتر ثبت شده است.
انتهای پیام/