خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر «نتانیاهو» به عربستان بالاترین سطح عادی‌سازی روابط بود

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 04 آذر 1399 - 15:58
سخنگوی دولت نجات ملی یمن ضمن محکومیت دیدار نخست وزیر رژیم صهیونیستی با ولیعهد سعودی، گفت: سفر نتانیاهو به عربستان بالاترین سطح عادی سازی روابط با تل آویو را به نمایش گذاشت.
نتانياهو،سعودي،صهيونيستي،عربستان،رژيم،وزير،بنيامين،سلمان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المسیره، «ضیف الله الشامی» سخنگوی دولت نجات ملی یمن دیدار اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی را به شدت محکوم کرد.
بر اساس این گزارش، سخنگوی دولت نجات ملی یمن با انتقاد شدید از استقبال مقامات سعودی از نخست وزیر رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: سفر نتانیاهو به عربستان بالاترین سطح عادی سازی روابط با تل آویو را به نمایش گذاشت.
وی در ادامه یادآور شد: عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی هیچ سودی برای کشورهای عربی نخواهد داشت و کسانی که در این مسیر گام برداشته اند به زودی متوجه خواهند شد که خسارت زیادی را متحمل شده اند.
اخیراً تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم روز یکشنبه در سفر به عربستان سعودی در یک نشست سه جانبه مخفیانه با «مایک پمپئو» وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا و «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی شرکت کرده است.
این نشست سه جانبه مخفیانه در شهر «نئوم» عربستان نزدیک به ۵ ساعت به طول انجامیده است.
در وهله اول آنچه که در این نشست بیش از هرچیز دیگری قابل تأمل به نظر می‌رسد، ترکیب شرکت کنندگان در آن است.
علت تأمل برانگیز بودن این مسأله نیز به ماهیت ۳ نفری بازمی گردد که در آن شرکت کردند؛ یعنی «مایک پمپئو»، «بنیامین نتانیاهو» و «محمد بن سلمان» که هر ۳ نفر آنها یک شکست خورده سیاسی در داخل محسوب می‌شوند.