خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولویت در واگذاری آب بندان ها با افراد بومی و محلی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 04 آذر 1399 - 12:42
رشت- معاون برنامه ریزی آب منطقه‌ای گیلان با بیان اینکه فرصت‌های سرمایه گذاری در آب بندان های استان در بخش گردشگری و آبزی پروری احصا شده است، گفت: اولویت واگذاری ها با افراد بومی است.
آب،پاكزاد،گيلان،اولويت

هادی پاکزاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اولویت واگذاری آب بندان ها به افراد محلی و بومی است، اظهار کرد: صلاحیت این افراد توسط فرمانداری‌ها تأیید می‌شود.
وی افزود: در صورت وجود بیش از یک متقاضی واگذاری‌ها از طریق مزایده انجام می‌شود.
پاکزاد با اشاره به اینکه تعیین اجاره بها و حق انتفاع از طریق کارشناسان رسمی دادگستری انجام خواهد شد، ادامه داد: شرکت آب منطقه‌ای گیلان با هدف جلوگیری از تعرض و حفظ و صیانت از حقوق انفال با اولویت تأمین آب کشاورزی نسبت به استفاده از این ظرفیت اقدام می‌کند.
معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه‌ای گیلان اظهار کرد: با مشارکت بخش خصوصی در این بخش علاوه بر ایجاد توسعه پایدار در منطقه و همچنین ایجاد اشتغال و درآمد برای افراد محلی، می‌توان نسبت به ساماندهی این پهنه‌های آبی اقدام کرد.