خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چین امروز فضاپیمای روباتی به کره ماه فرستاد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 04 آذر 1399 - 08:59
گزارش‌ رسانه‌ها حاکی از آن است که امروز چین یک فضاپیمای روباتی به سطح کره ماه پرتاب کرد تا سنگ‌هایی را از آنجا به زمین بیاورد.
چين،ماه،فضاپيماي،سطح،چانگ،راكت

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، چین امروز سه شنبه یک فضاپیمای روباتی به فضا فرستاد تا سنگ‌هایی را از ماه به زمین بیاورد.
این نخستین تلاش چین برای بازیابی نمونه‌هایی از سطح ماه از دهه هفتاد قرن گذشته میلادی تاکنون است و این ماموریت نشانگر بلندپروازی‌های چین در فضاست.
راکت حامل این فضاپیما موسوم به لانگ مارچ ۵، ساعت چهار و سی دقیقه صبح به وقت محلی روز سه شنبه از مرکز فضایی ونچانگ در جزیره هاینان در جنوب چین به فضا پرتاب شد.
این راکت حامل فضاپیمای چانگ ۵ بود.
فضاپیمای چانگ که به نام الهه ماه در چین باستان نامگذاری شده است به دنبال جمع آوری موادی از سطح ماه برای کمک به دانشمندان در درک منشا و نحوه شکل گیری ماه خواهد بود.
چین در صورت موفقیت در این ماموریت بعد از آمریکا و شوروی سابق، سومین کشوری خواهد بود که نمونه‌هایی از سطح ماه به زمین آورده است.
انتهای پیام/