خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت وام ۵۰۰ میلیونی به سربازان ماهر

ایسنا | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 03 آذر 1399 - 19:54
مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی سربازان نیروهای مسلح از ایجاد باشگاه ماهرسان و پرداخت وام به سربازان ماهر پس از پایان خدمت خبر داد.
سربازان،مهارت،آموزي،پايان،مسلح،نيروهاي،سامانه،قرارگاه،باشگاه

مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی سربازان نیروهای مسلح از ایجاد باشگاه ماهرسان و پرداخت وام به سربازان ماهر پس از پایان خدمت خبر داد.
سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری سی و سومین جلسه کمیسیون دائمی مهارت آموزی کارکنان وظیفه که ظهر امروز با حضور نمایندگان نیروهای مسلح و مسئولان کشوری برگزار شد، گفت: در این جلسه که به ریاست سردار فرحی، فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان برگزار شد، با تاکید بر اینکه تا پایان سال ۱۴۰۱ باید تمامی سربازان تحت آموزش تخصصی مهارت آموزی قرار بگیرند مقرر شد تا شرایطی فراهم شود که دست کم ۳۰ درصد از این سربازان بتوانند با استفاده از مهارت کسب شده به شغل مناسب و مورد نیاز خود برسند.
وی با اشاره به تشکیل سامانه ماهرسان برای سربازان ماهری که خدمتشان به پایان رسیده، گفت: در این سامانه بخشی به نام باشگاه ماهرسان نیز با همراهی بانک انصار ایجاد شد که در حال حاضر تمامی سربازان ماهری که خدمتشان را طی سال‌های ۹۷ تا ۳۰ شهریور امسال به پایان رسانده باشد امکان عضویت در آن را خواهندیافت.
کمالی با بیان اینکه به این سربازان که عضو باشگاه ماهرسان باشند بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان وام برای اشتغالزایی، ازدواج و خرید لوازم خانگی و تامین هزینه ازدواج داده می‌شود، گفت: از پایان آذرماه ۹۹ این سامانه به روز رسانی شده و سربازان ماهر می‌توانند پس از ترخیص از خدمت با کدملی به عضویت آن در بیایند.
مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی سربازان نیروهای مسلح با بیان اینکه صندوق مهارت آموزی سربازان نیز زیر نظر سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح تاسیس خواهد شد، گفت: با توجه به اینکه برای تقویت مهارت آموزی در شرایط کرونا، آموزش در محیط واقعی کار راه اندازی شده بود، گزارشی از آخرین وضعیت این کارگاه ها نیز ارائه و تاکید شد که پایان سال باید ۱۵ هزار کارگاه نیروهای مسلح در سامانه وزارت کار ثبت شود.
انتهای پیام