خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوضاع فاجعه بار بهداشتی در نوارغزه/کمبود تجهیزات پزشکی

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 03 آذر 1399 - 12:06
مشاور وزیر بهداشت فلسطین از اوضاع فاجعه بار بهداشتی در نوارغزه و کمبود تجهیزات پزشکی در این منطقه خبر داد.
نوارغزه،غزه،كرونا،فلسطين،فاجعه،بيماران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، «فتحی ابوورده» مشاور وزیر بهداشت فلسطین اعلام کرد که اوضاع بهداشتی در نوارغزه فاجعه بار است.
وی گفت: اکثر مناطق نوارغزه جزء مناطق قرمز قرار گرفته و مجبور هستیم به مدت ۱۴ روز همه جا را تعطیل کنیم.
ابوورده بیان کرد: تعداد مبتلایان و فوتی ها در بیمارستان های غزه در حال افزایش است.
ویروس کرونا تمام اقشار جامعه فلسطین را درگیر کرده و منتظر یک فاجعه بزرگ در نوارغزه هستیم.
وی به کمبود تجهیزات پزشکی در بیمارستان های غزه و نبود امکانات در این منطقه برای پذیرش بیماران کرونایی اشاره کرد.
روز گذشته نیز، سازمان بهداشت جهانی نسبت به افزایش موارد ابتلا به کرونا در نوارغزه و ظرفیت مراکز درمانی در این نوار هشدار داد.
«عبدالرووف المناعمه» عضو کمیته مشورتی مقابله با کرونا در غزه هم گفت: از مجموع ۱۰۰ دستگاه تنفس مصنوعی موجود در غزه ۷۹ دستگاه به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.