خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه‌ها با همگرایی مروج ظرفیت‌های فرهنگی انقلاب باشند

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 03 آذر 1399 - 11:30
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان گفت: رسانه‌ها باید با عملکرد همگرایانه خود راه را بر توطئه های دشمنان تنگ کنند و نگاه و توجه به آمریکا را که دشمن مشترک همه مسلمانان است ببندند.
رسانه،استان،كردستان،انقلاب،عنوان،همگرايي،سواد،ظرفيت،تقويت،تا ...

ایسنا/کردستان فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان گفت: رسانه‌ها باید با عملکرد همگرایانه خود راه را بر توطئه های دشمنان تنگ کنند و نگاه و توجه به آمریکا را که دشمن مشترک همه مسلمانان است ببندند.
سردار صادق حسینی، امروز دوشنبه (۳آذرماه) در نشست هم‌اندیشی با مسئولان و خبرنگاران رسانه‌های استان اظهار کرد: عمل و شیوه کار رسانه‌های استان باید در راستای گسترش انقلاب ناب اسلامی باشد.
وی افزود: پیشنهادات سازنده و تفکرات انتقادی از منظر رسانه کار ساز است و این بحث باید در رسانه های استان تقویت شود.
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان بیان کرد: هدف از این نشست ترویج فرهنگ انقلابی تاثیر گذار در جامعه توسط رسانه ها است که باید با تقویت سواد رسانه ای زمینه اثر گذاری تولیدات خود را در مخاطب ایجاد کنند.
وی با اشاره به اینکه رسانه ها باید خواسته های مردم را انتقال دهند بیان کرد: ترویج فرهنگ انقلابی، شهدای انقلاب و خوبی های اسلام توسط رسانه ها امر به معروف است.
سردار حسینی شناسایی مخاطبان توسط رسانه ها در این زمینه مهم است عنوان کرد: امروز راه ها و ابزارهای ارتباط با مخاطب بسیار زیاد است.
وی تاکید کرد: خبرنگاران متعهد می توانند حلقه واسطه مردم با جامعه باشند و می طلبد که همه کسانی که در این مسیر گام بر می دارند تمشیت امور شوند.
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان افزود: توانمندسازی خبرنگاران و رسانه ها امری مهم در این راستا است و توسعه آموزش همگانی باید مورد تاکید همه رسانه ها قرار گیرد.
وی با بیان اینکه استفاده از فضای مجازی و اینترنت به مانند یک تیغ دو لبه است ادامه داد: انفجار اطلاعات اکنون به معنی واقعی قابل مشاهده است و رسانه می تواند آینه تمام نمای خدمات نظام باشد و خوبی ها و ایرادات نظام را منصفانه و با دقت زیادی انعکاس دهد.
سردار حسینی سرعت و دقت در انعکاس اخبار مهم است گفت: حل مشکلات مردم و مطالبه گری از مسئولان توسط رسانه ها عامل تقویت تولیدات و موفقیت آن ها است.
وی تاکید کرد: رسانه با نقد منصفانه می تواند از مشکلات و اختلاص های ادارات جلوگیری کند و عملکرد مدیران را به چالش بکشد و از ایجاد حاشیه امن برای مدیران ضعیف جلوگیری کند.
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان افزود: رسانه‌ها باید با عملکرد همگرایانه خود راه را بر توطئه های دشمنان تنگ کنند و نگاه و توجه به آمریکا را که دشمن مشترک همه مسلمانان است ببندند.
وی خاطرنشان کرد: تولیدات فرهنگی باید در جامعه تأثیر گذار باشد و رسانه ها باید با تقوی آیین و سنن خود از آسیب های اجتماعی جلوگیری کنند.
سردار حسینی گفت: بهره مندی از ظرفیت نخبگان و اعتماد به جوانان از ضروریات جامعه امروز است و دولت باید این امر را عملی کند.
وی یادآور شد: در شرایط سخت کنونی که کشور درگیر مشکلات اقتصادی زیاد و و ویروس کرونا است باید با رعایت پروتکل های بهداشتی و همگرایی بتوانیم از این مرحله نیز عبور کنیم.
سلیمان الله مرادی از اساتید پیشکسوت رسانه ای استان کردستان در رابطه با ظرفیت های فرهنگی استان اظهارکرد: کردستان در حوزه فرهنگ استانی پربار است و ما به عنوان کرد در احیای مرجع تاریخی کشور نقش داشته ایم، اما متاسفانه تا کنون از این ظرفیت غنی برای توسعه اقتصادی و رونق معیشت مردم استفاده نشده است.
وی افزود: متاسفانه همگرایی و انگیزه جمعی در استان برای بهره مندی از ظرفیت فرهنگی استان وجود ندارد و اراده در سطح رسانه های استان برای بهره مندی از این رفیت باید به عنوان یک مطالبه عمومی مطرح شود و خروجی آن هم به نفع استان باشد.
الله مرادی تاکید کرد: رسانه ها باید مرجع باشند و در بازتاب نکات و اخبار استان با دقت بیشتری مانور دهند و هر مسئله با تفکر و جبهه گیری خاص مسئولان را به عنوان خبر بازتاب ندهد.
وی بیان کرد: سطح تولیدات رسانه های استان باید به حد مطلوبی ارتقا یابد و رسانه ها صدای مردم باشند.
این پیشکسوت رسانه ای کردستان خاطرنشان کرد: تشکل های صنفی استان از لحاظ کمی به اشباع رسیده‌اند اما به لحاظ کیفی به شدت نیازمند آموزش است.
همگرایی رسانه ها در کردستان ضعیف است
ملکی مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان اظهار کرد: بدون تفکر بسیجی نمی توان به اهداف والای انقلاب دست یافت و این مهم باید الگوی رسانه های استان باشد.
وی بر همگرایی رسانه های استان در زمینه بهره مندی از ظرفیت های فرهنگی و رسانه ای برای توسعه کردستان تاکید کرد.
ملکی بیانیه دوم انقلاب را مانیفست و لازمه تدوام انقلاب ذکر کرد و گفت: باید در اجرای گام دوم انقلاب در استان تلاش بیشتری داشته باشبم.
وی با اشاره به معیارهای رسانه عنوان کرد: یک رسانه در کردستان باید گفتمان ساز باشد و افکار عمومی را نسبت به مسائل جامعه حساس و بیدار کند و همگرا با جبهه انقلاب باشد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان افزود که سواد رسانه‌ای مصرف کننده از رسانه‌ها پیشی گرفته و این فاجعه است، لذا اصحاب رسانه باید با تقویت سواد رسانه‌ای و مطالبه گری بتواند برای مردم امید ایجاد کند.
عبیدالله رستمی مدیرکل ارشاد و فرهنگ اسلامی استان کردستان گفت: کردستان علی رغم مشکلات اقتصادی زیاد، در حوزه خرید کتاب جزو شش استان برتر خرید کتاب در کشور بوده و این نوید خوبی برای مردم کردستان است.
وی افزود: سواد رسانه‌ای به معنای استفاده از تمامی امکانات موجود و در اختیار برای ارتباط با مردم است، و این فرصتی برای آموزش به نسل جوان برای نحوه استفاده از فضای مجازی است.
مدیرکل کل ارشاد و فرهنگ اسلامی استان کردستان عنوان کرد: رسانه های معاند اکاذیب زیادی منتشر می کنند و ابن در حالی است که رسانه‌های ما باید با همگرایی و تقویت سواد رسانه‌ای خود به روشن شدن و آرامش تفکر عمومی کمک کنند.
وی افزود: رسانه ها باید به عنوان بازوهای روشنگری استان در کنار انتقادات سازنده خود پیشنهادهای مناسبی در جهت توسعه استان به مدیران ارائه دهند.
رستمی بیان کرد: رسانه های کردستان در راستای اطلاع رسانی اپیدمی کرونا باید تلاش بیشتری به کار گیرند.