سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استعلام کرونا برای مسافران اجباری شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 03 آذر 1399 - 09:25
گرگان- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: بلیط مسافران اتوبوس ها پس از استعلام کد ملی و اطمینان از سلامت آنها صادر می شود.
كدملي،صفر،خدمت،حمل،نقل

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میقانی شامگاه یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: مسئولان شرکت های مسافربری قبل از صدور بلیط باید وضعیت کرونای مسافر را از طریق ارسال کدملی وی به سامانه سروا (سازمان فنی اطلاعات ایران) استعلام کنند.
وی توضیح داد که بعد از ثبت کدملی عدد صفر یا یک ظاهر می شود که اگر یک باشد فرد باید برای دریافت خدمت ۱۴ روز قرنطینه را سپری کرده و اگر صفر باشد ارائه خدمت صورت می گیرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان بیان کرد: از این طریق می توان از وجود بیماری افراد قبل از اقدام به مسافرت با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی آگاه شد.