خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار و گفتگوی وزیر خارجه آمریکا با ولیعهد سعودی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 03 آذر 1399 - 09:06
مایک پمپئو و محمد بن سلمان در دیدار با یکدیگر درباره روابط و همکاری‌های میان دو کشور و همچنین آخرین تحولات خاورمیانه گفتگو کردند.
سعودي،عربستان،وزير،كشور،خارجه،ديدار،آمريكا،مايك

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، «مایک پمپئو»، وزیر خارجه آمریکا در ادامه سفر خود به منطقه که شامل سرزمین‌های اشغالی و برخی کشور‌های عرب حاشیه خلیج فارس می‌شود، شامگاه یک‌شنبه و پس از پایان یافتن نشست مجازی سران گروه بیست وارد عربستان سعودی شد.
«محمد بن سلمان»، ولیعهد و وزیر دفاع عربستان سعودی در شهر «نئوم» در شمال غرب این کشور میزبان مایک پمپئو بود.
دو طرف در این در دیدار درباره روابط دوستانه، زمینه‌های همکاری میان دو کشور و راه‌های تقویت آن و همچنین آخرین تحولات خاورمیانه بحث و تبادل نظر کردند.
بر اساس این گزارش، «فیصل بن فرحان»، وزیر امور خارجه عربستان و «جان ابی زید»، سفیر آمریکا در ریاض نیز در این دیدار حضور داشتند.
وزیر خارجه آمریکا در بدو ورود به این کشور نیز، در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توییتر اعلام کرد که با ولیعهد سعودی دیدار می‌کند تا تلاش‌های دو کشور در زمینه آن چه «مبارزه با تروریسم، جلوگیری از نفوذ بدخواهانه ایران، تقویت احترام به حقوق بشر و گسترش روابط تجاری دو جانبه» خواند را بحث و بررسی کنند.
انتهای پیام/