خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خیار هم گران شد

مشرق | اقتصادی | دوشنبه، 03 آذر 1399 - 08:24
قیمت هر کیلوگرم خیار در تهران به ۹۷۰۰ تومان تا ۱۷ هزار تومان افزایش یافته است.
محصولات،قيمت،تومان،خيار،گوجه

به گزارش مشرق قیمت خیار هم به سرنوشت گوجه فرنگی دچار شده است و بر اساس مشاهدات میدانی به ۹ هزار و ۷۰۰ تومان تا ۱۷ هزار تومان در شهر تهران رسیده است؛ همچنین قیمت خیار سالادی ۵ تا ۵۵۰۰ تومان است.
هر کیلوگرم گوجه فرنگی نیز ۱۴ هزار تومان تا ۲۸ هزار تومان به فروش می رسد.
گفتنی است که قیمت محصولات جالیزی مانند گوجه فرنگی و خیار در این مقطع سال با توجه به ورود به فصل سرما افزایش می یابد و بازار در اختیار محصولات گلخانه ای و تولیداتی است که از جنوب کشور می آید اما قیمت هایی که امسال برای این محصولات می بینیم، عجیب و غریب است.
صادرات بیش از اندازه صیفی جات به کشور های همسایه نیز در هفته های اخیر سرو صدای زیادی به پا کرده است، به طوری که با توجه به تفاوت قیمت بالایی این محصولات با داخل کشور دارد به حدی محصولات به عراق و پاکستان صادر می شود که بخشی از این محصولات پس زده می شود و موجب قیمت شکنی در بازار آنها می شود.