خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال شهروندان از محدودیت‌های جدید کرونایی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 02 آذر 1399 - 23:31
معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران گفت: دوربین‌های پلیس راه استقبال شهروندان طرح ممنوعیت تردد خودرو‌ها را نشان می‌دهد.
گودرزي،تردد،كرونا،جريمه،امنيتي،اجتماعي

گودرزی مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا گودرزی معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران در گفت‌وگو با شبکه خبر با اشاره به تاثیر محدودیت های جدید در جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: تصاویر دوربین‌های پلیس راه از استقبال شهروندان از طرح ممنوعیت تردد خودرو‌ها طی ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد حکایت دارند.
وی افزود: اگر اتومبیلی هم به صورت غیرقانونی تردد داشت شامل جریمه ۲۰۰ هزار تومانی خواهد شد.
رئیس کمیته امنیتی اجتماعی ستاد مقابله با کرونا تهران افزود: کم کم به سمت خلوتی شهر می‌رویم و امشب نیز نسبت به شب گذشته خیابان‌ها خلوت بود که جای دارد از مردم به دلیل همکاری خوبشان تشکر کنیم.
گودرزی خاطرنشان کرد:‌ رانندگان متخلف به هر تعداد شبی که در خیابان تردد کنند به همان تعداد، جریمه ۲۰۰ هزارتومانی خواهند شد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/