سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: همه گزینه‌ها در این مرحله در دسترس است

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 02 آذر 1399 - 20:42
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین امروز و در واکنش به خروج آمریکا از پیمان «آسمان‌های باز» اعلام کرد: همه گزینه‌ها در این مرحله در دسترس است.
معاهده،روسيه،ايالات،متحده،ماه،آمريكا،آسمانهاي،دونالد

به گزارش خبرگزاری مهر، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین امروز یکشنبه در پیامی توئتیری نوشت: از امروز ایالات متحده دیگر یکی از طرف‌های معاهده آسمان‌های باز نیست.
تحول قابل توجهی است.
یادمان باشد که مشارکت آمریکا پیش‌شرط اجرایی شدن این پیمان بود.
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در این خصوص ادامه داد: حالا سوال این است که روسیه قصد انجام چه کاری را دارد.
همه گزینه‌ها در این مرحله در دسترس است.
گفتنی است، ۶ ماه پس از آنکه دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که قصد دارد از معاهده آسمانهای باز خارج شود، مشارکت این کشور در معاهده مزبور روز یکشنبه (۲۲ نوامبر ۲۰۲۰) به طور رسمی پایان می‌یابد.
در واقع، روز ۲۱ ماه می گذشته دونالد ترامپ خروج ایالات متحده از معاهده آسمانهای باز را به بهانه نقض مفاد این معاهده از سوی روسیه تأیید کرد؛ اتهامی که مسکو پیوسته آن را رد می‌کند.
از سوی دیگر، بسیاری از کشورهای اروپایی نیز با اظهار تأسف بابت این تصمیم دولت آمریکا ابراز امیدواری کردند که کاخ سفید در این تصمیم خود تجدیدنظر کند.
در مقابل، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه نیز اوایل ماه میلادی جاری اعلام کرد که مسکو از شرکای خود در این معاهده می‌خواهد تا در خصوص عدم به اشتراک گذاردن اطلاعات پروازی با ایالات متحده، ضمانتهای قانونی ارائه کنند.
به رغم این کشمکش‌ها میان روسیه و ایالات متحده؛ سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان همچنان بر پایبندی خود به این معاهده تأکید می‌کنند.