خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش فقیهه سلطانی به درگذشت چنگیز جلیلوند

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 02 آذر 1399 - 17:12
فقیهه سلطانی که سه سال پیش در نمایش «پدر» با چنگیز جلیلوند همبازی بوده است، در حالیکه از درگذشت این هنرمند بسیار متاسف بود، گفت: این خبر مثل یک پتک بر سرم کوبید.
جليلوند،دست،چنگيز،هنرمندي،سلطاني،درگذشت،تئاتر،روز

فقیهه سلطانی که سه سال پیش در نمایش «پدر» با چنگیز جلیلوند همبازی بوده است، در حالیکه از درگذشت این هنرمند بسیار متاسف بود، گفت: این خبر مثل یک پتک بر سرم کوبید.
این بازیگر در گفتگو با ایسنا ادامه داد: هر روز با ترس و کابوس اینستاگرام را باز می‌کنم؛ چرا که در این مدت هنرمندان و استادان بسیار ارزشمندمان را از دست داده‌ایم و هر روز بار غصه‌هایمان سنگین‌تر می‌شود.
او، جلیلوند را انسانی بزرگ و هنرمندی دوست‌داشتنی توصیف کرد و افزود: افتخار می‌کنم در کنار ایشان بودم ولی چه حیف که نمی‌دانستیم بزودی ایشان را از دست می‌دهیم، واقعا خیلی زود دیر می‌شود.
سلطانی اضافه کرد: ایشان نه تنها در عرصه دوبلاژ، هنرمندی بزرگ بودند بلکه در تئاتر هم حضوری گرم و شیرین داشتند و منش انسانی و رفتارشان هم که مثال زدنی بود.
او در ادامه از درگذشت چهره‌های هنری دیگری مانند اکبر عالمی ابراز تاسف کرد و افزود: هر روز استادان‌مان را از دست می‌دهیم و با خود مرور می‌کنیم چقدر فرصت‌ها زود از دست می‌رود.
ای کاش در سه سال گذشته باز هم از حضور هنرمندی مانند آقای جلیلوند در تئاتر بهره‌مند شده بودیم و فرصت آموختن از ایشان را به دست می‌آوردیم.
فقیهه سلطانی در پایان صحبتش آرزو کرد که روح چنگیز جلیلوند شاد و در آرامش باشد و گفت: متاسفانه جهان درگیر این ویروس نابودگر است، ولی امیدوارم خداوند دیگر استادان‌مان را حفظ کند.
باید حضورشان را غنیمت بدانیم و بیش از پیش برایشان فضای کار مهیا کنیم و از آنان یاد بگیریم.
چنگیز جلیلوند، دوبلور با سابقه که تجربه بازی در سینما و تئاتر را هم داشت، امروز دوم آذر ماه بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت.
انتهای پیام