سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستبند پلیس امنیت بر دستان اشرار محله قزوین/ پایان خودنمایی و شرارت!

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 02 آذر 1399 - 15:55
پلیس امنیت تهران از دستگیری 2 شرور محله قزوین تهران خبر داد.
متهمان،ماموران،پايگاه،شرور،شرارت

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، با تلاش ماموران پایگاه دهم پلیس امنیت عمومی 2 شرور محله قزوین که برای معروف شدن شرارت می کردند، دستگیر شدند.
بر پایه این گزارش، هفته پیش خبری مبنی بر شرارت و ایجاد مزاحمت 2 شرور در خیابان قزوین از طریق سامانه 110 به ماموران پایگاه دهم پلیس امنیت عمومی تهران اعلام شد.
در تحقیقات میدانی هویت دو شرور شناسایی و تیمی از ماموران پایگاه دهم برای دستگیری متهمان وارد عمل شدند.
گفتنی است، در گام بعدی از تحقیقات پلیسی، مخفیگاه متهمان در حوالی سه آذری شناسایی و تیمی از ماموران پایگاه دهم با هماهنگی‌های قضائی به مخفیگاه متهمان اعزام و موفق شدند در یک عملیات پلیسی هر دو متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کنند؛ متهمان بعد از دستگیری،علت شرارت را جلب توجه و معروف شدن در محل اعلام کردند.
گفتنی است متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شدند.
انتهای پیام/