خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بودجه ۱۴۰۰ عملیاتی مصوب شود نه با روش‌های سنتی/ درآمدها و هزینه‌ها مشخص نیست

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 02 آذر 1399 - 15:48
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس با انتقاد از مشخص نبودن درآمدها و هزینه‌های کشور گفت: بودجه ۱۴۰۰ را باید عملیاتی مصوب کنیم نه با روش‌های سنتی و به همین دلیل باید اصلاح ساختار بودجه واقعی باشد.
بودجه،مجلس،كشور،رصد،فعلي

به گزارش مشرق، سیدکاظم دلخوش نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی، درباره بودجه ۱۴۰۰ اظهار داشت: مردم و مجلس باید بودجه سال ۱۴۰۰ را عملیاتی تدوین کنند ولی با شیوه‌های مرسوم و سنتی فعلی چنین چیزی محقق نخواهد شد بلکه باید درآمد و هزینه‌های واقعی با نظارت کامل رصد شده و با متخلفین برخورد شود.
وی افزود: دولت برای اصلاح ساختار بودجه نظر مجلس را دریافت نکرده است و به همین دلیل نمایندگان مجلس یازدهم با طرحی تلاش کردند خط و مشی‌ای را برای اصلاح ساختار بودجه به مجلس بدهند که به نظرم جوابگو نخواهد بود زیرا بودجه کشور همواره سنتی است.
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس تصریح کرد: در شرایط فعلی کشور که درآمدها و هزینه‌های کشور مشخص نیست و حتی هزینه‌ها بیش از درآمدهاست مشکلات بیشتر شده و لزوم نظارت و رصد دقیق ارقام و هزینه‌کرد بودجه بسیار ضروری است.